Portal 072info

Zenica: Počinjena teška krađa u trgovinsku radnju

Ilustracija
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na području Kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

 

KRIMINALITET
Zenica

Dana 07.06.2017. godine, u ulici Ričićki put na broju 35, izvršeno je krivično djelo teške krađe u trgovinsku radnju „Bega Comerc“, vlasništvo lica B.M. iz Zenice, kojom prilikom je iz unutrašnjosti iste od strane nepoznatog izvršioca otuđena neutvrđena količina novca, cigareta i drugih artikala. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalistike policije Policijske uprave I.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner
Zavidovići

Dana 07.06.2017. godine, u 12,55 sati, u prostorije dežurne službe Policijske stanice Zavidovići obratilo se lice V.Č. i prijavilo da je prije šest mjeseci izdalo kuću bez ugovora licu S.S. iz Zavidovića, koja se nalazi u ulici Gazije bb, te da mu navedeno lice nije platilo i da je poskidalo parket, utičnice i slavine. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Maglaj

Dana 07.06.2017. godine, u 11,00 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Maglaj obratilo se lice S.M. i tom prilikom prijavilo da je u zadnjih mjeseca dana, iz dvorišta njegove porodične kuće koja se nalazi u mjestu Jelovac, otuđena veća količina građevinskog materijala. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se četrnaest saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

 

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6