Portal 072info

Zenica: Počinjena teška krađa u trgovinsku radnju

Ilustracija

Na području Kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

 

KRIMINALITET
Zenica

Dana 07.06.2017. godine, u ulici Ričićki put na broju 35, izvršeno je krivično djelo teške krađe u trgovinsku radnju „Bega Comerc“, vlasništvo lica B.M. iz Zenice, kojom prilikom je iz unutrašnjosti iste od strane nepoznatog izvršioca otuđena neutvrđena količina novca, cigareta i drugih artikala. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalistike policije Policijske uprave I.

Zavidovići

Dana 07.06.2017. godine, u 12,55 sati, u prostorije dežurne službe Policijske stanice Zavidovići obratilo se lice V.Č. i prijavilo da je prije šest mjeseci izdalo kuću bez ugovora licu S.S. iz Zavidovića, koja se nalazi u ulici Gazije bb, te da mu navedeno lice nije platilo i da je poskidalo parket, utičnice i slavine. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Maglaj

Dana 07.06.2017. godine, u 11,00 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Maglaj obratilo se lice S.M. i tom prilikom prijavilo da je u zadnjih mjeseca dana, iz dvorišta njegove porodične kuće koja se nalazi u mjestu Jelovac, otuđena veća količina građevinskog materijala. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

 

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se četrnaest saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

 

Podijelite članak