Portal 072info

ZENICA Prijetnje, hapšenja, obijena dva stana, prnađena droga

Dana 07.06.2017. godine, u 23,20 sati, u ulici Čifluk, od strane lica C.A. iz Zenice su  upućene ozbiljne prijetnje licima C.L. i K.K., oba iz Zenice. Od strane policijskih službenika lice C.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Dana 08.06.2017. godine, u vremenu od 07,00 do 17,00 sati, u ulici Armije BiH, izvršena je teška krađa u stan vlasništvo lica J.D., iz kojeg su tom prilikom otuđeni električna bušilica, ručni sat i jedan zlatni prsten. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalistike policije Policijske uprave I.

Dana 08.06.2017. godine, u noćnim satima, u ulici Mehmeda Spahe, izvršena je teška krađa u stan vlasništvo lica S.A., odakle su otuđeni neutvrđena količina zlatnog nakita i jedan laptop. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalistike policije Policijske uprave I.

Dana 08.06.2017. godine, u 19,20 sati, u ulici Mustafe Čauševića, policijski službenici su prilikom legitimisanja i pregleda lica A.E. iz Zenice, kod istog pronašli biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i nad istim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada.

Podijelite članak