Zeničanin Hanad Džehverović u polufinalu “Zvezda Granda”: Supruga i ja volimo Beograd, a selidba – što da ne

Bliži se finale jednog od najvećih regionalnih muzičkih takmičenja “Zvezde Granda”, a ove subote, 25. juna, znat će se ko će odnijeti titulu najboljeg u ovoj sezoni.

Iako su već poznati neki finalisti, posljednja polufinalna večer bit će u petak te će se tada znati ko će im se pridružiti.

Korak dalje

Među onima koji će se za veliko finale boriti ovog petka je i Zeničanin Hanad Džehverović, dobro poznato lice u “Zvezdama Granda” iz prethodnih sezona. On je, uoči polufinalne emisije, govorio za “Dnevni avaz” te otkrio šta priprema publici.

– U ovoj sezoni sam otišao korak dalje, zapravo sam na korak do samog kraja, tako da je odgovornost još veća. Za polufinale smo spremili nešto malo drugačije, a opet u mom fazonu i iskreno se nadam da će biti pun pogodak – kazao je Džehverović.

O potencijalnom prolasku dalje, ovaj mladi pjevač kaže:

– Bio sam iskren u jednoj od emisija “Grand Specijal” i rekao sam da se vidim među prvih pet. Tako da bi to bio i odgovor na pitanje u vezi s odlaskom u finale.

Njegov mentor je Đorđe David, koji važi za jednog od strožijih mentora.

– U ovoj sezoni sam pjevački mnogo zreliji i odgovorniji nego u bilo kojoj dosad i mislim da sam baš sada spreman i za karijeru i sve ono što ona nosi sa sobom. Đorđe David je neko ko ništa ne prepušta slučaju, neko ko zahtijeva konstantan, precizan i decidan rad na svakoj pjesmi. Mnogo proba imamo, radimo puno, ali kako ja disciplinu volim, jer sam sportista, meni to odgovara i volim takvu vrstu rada – rekao je Zeničanin.

Iza kulisa

Ima punu podršku porodice, prijatelja, poznanika… Svi su ponosni na njega i njegovo predstavljanje BiH.

– Poslije ove sezone prvo o čemu ću razmišljati su pjesme. Imam već nešto spremno. Što se tiče selidbe u Beograd… Pa moja supruga i ja volimo Beograd, ako moja karijera i posao to budu zahtijevali, ozbiljno ćemo razmotriti opciju selidbe u Beograd, što da ne – istakao je Džehverović.

Dešavanja iza kulisa “Zvezda Granda” su, prema Džehverovićevom mišljenju, ono najljepše što ovo takmičenje nosi sa sobom.

– Svi kandidati se međusobno poštuju i svako je spreman izaći ususret svakome. Stvaraju se nevjerovatna prijateljstva i saradnje. Novih ljubavi u ovoj sezoni, koliko ja znam, nije bilo. Eh, sad, ako se neko tako dobro krije, onda svaka čast – kroz smijeh je rekao Džehverović.

Kritike i pohvale su dodatni vjetar u leđa

– Svakog dana pokušavam biti bolja verzija sebe, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Kritike i pohvale mi daju samo dodatni vjetar u leđa da budem još bolji u svemu – rekao je Džehverović.