Portal 072info

ZENIČANIN OSVAJA SRCA PUBLIKE Amel Babić publici poklanja dva spota (VIDEO)

Amel Babić, Zeničanin koji je javnosti poznat po svoja dva velika hita “Samo ti” i “Ove noći znaće se”, ovih dana vrijedno radi na spotu za svoje dvije pjesme, kako bi se svojim brojnim fanovima u BiH i svijetu odužio na ogromnoj podršci.

Njegove pjesme nezaobilazne su na playlistama svih radiostanica, a na njegovim nastupima sa zadovoljstvom, na zahtjev publike, otpjeva ih nekoliko puta.

Iako je potražnja za njegovim nastupima ogromna, te da dosta nastupa zbog čega nema pretjerano slobodnog vremena, ovaj šarmantni pjevač ipak se odlučio revanširati publici koja naprosto obožava njegove pjesme.

Uskoro će, kako je Babić najavio, njegovi spotovi ugledati svjetlo dana, a paralelno sa izradom spotova u toku su i studijski poslovi. Naime, radi se o novim pjesmama koje Amel sprema, a koje će, prema mišljenju muzičkih stručnjaka, postati veliki hitovi.

Pogledaj dio atmosfere sa snimanja spota za nove pjesme Amela Babića, a svi oni koji žele angažovati Amela u svojim klubovima i restoranima mogu to učiniti putem broja telefona menadžera +43 660 4504618 ili putem oficijelne Facebook stranice.

Sponzorisana objava
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box