Ženu razočarale muževe poruke: Pisao je prijatelju da se oženi jer će uvijek imati skuhano

D34994AC 1EAC 473C B601 912658BA9E45 740x389 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Žena, koja je željela ostati anonimna, neugodno se iznenadila kad je u suprugovom starom mobitelu pronašla poruku upućenu njegovom prijatelju, a svoju je priču podijelila na Mumsnetu.

Naime, kako je objasnila, tražila je stare mobitele da vidi rade li još i na jednom od njih je ugledala poruku od svog muža.

“Gledala sam je li sve s njih obrisano i vidjela riječ ‘žena’ pa sam otvorila da vidim o čemu je riječ i shvatila da se radi o prepisci između mog supruga i njegovog najboljeg prijatelja”, ispričala je.

ČITAJ JOŠ:  'Opsjednuti' ste pornografijom? Neka, evo zašto je to odlično za muškarce!

“Moj mu je muž napisao ‘trebaš si hitno nabaviti ženu, pa ćeš uvijek imati skuhano i nekog za seks…’”, nastavila je i dodala da su zajedno 17 godina, u braku 15, a da ga nikad prije nije čula da tako govori.

“Ne mogu ne biti razočarana, iskreno. Nisam pročitala ništa drugo pa nemam pojma priča li tako često ili ne. Suprug mi je inače tih i suzdržan i rijetko se šali”, zaključila je.

“Zašto bi uopće bilo u redu da se on tako šali?”, “Ja bih to doživjela kao uvredu i nepoštovanje s jedne strane, a s druge strane možda je samo povlađivao prijatelju”, komentirale su čitateljice.

ČITAJ JOŠ:  Prema želji Mustafe Nadarevića: Posljednji ispraćaj u najužem krugu porodice

Bilo je i onih kojima nije jasno u čemu je problem.

“Budi sretna ako ti je to najveći problem u braku”, jedan je od komentara.

GODISNJICA
MARKETING