Zlata Petrović je bila u dugovima zbog ovog poroka

Podijelite vijest

Pjevačica Zlata Petrović godinama je živjela u agoniji, boreći se da spasi starijeg sina, kojeg je dobila u braku sa Hasanom Dudićem od opasnog poroka.

Kako Zlata tvrdi porok od kocke je naslijedio od njene majke, a ona je sa druge strane naslijedila talenat za pjevanje:

– Moja majka se kockala. Kod nas je bilo uobičajeno da danas imamo puno, a da sutra nemamo ni dinara. Ona je bila pjevačica, a ja sam talenat za muziku naslijedila od nje. Prvi put sam ušla u kafanu kada sam imala 17 godina, jer nisam mogla više da podnosim da jedan dan imamo pune kese para, a drugi dan nemamo šta da jedemo. E kada sam osjetila svoje pare, rekla sam sebi da je to moj život i više nisam prestala da pjevam – tvrdi Zlata, a potom se nadovezala i na probleme sa sinom koje je imala dugi niz godina:

– Poslije je majčin porok prešao na mog sina i on se godinama liječio od kocke. Bilo je mnogo teško. Morala sam da trčim i radim za svoju porodicu, pa za širu familiju, koja je siromašna i njih sam obezbijedila. Sve sam morala sama da obavim, jer sam veoma odgovorna osoba. Plakala sam danima znajući da moj sin ide da prokocka sve što zaradim, a šta ćeš, to je život.. Petnaest godina sam šutila i vraćala sve njegove dugove koji nisu bili mali, a onda sam jednog dana rekla sebi da je dosta – rekla je Zlata.

– Stavila sam tačku na to! To je bio kraj! Dosta sam ja sebe krivila za sve to – priča Zlata, te dodaje kroz kakvu je muku prošla, ali na svu sreću, njen sin Miki je uspio da pređe preko svega.

Inače, Zlatin sin se danas uspješno bavi muzikom i u odličnim je odnosima i sa majkom, i sa ocem, a podario im je i unuke. Iako se Zlata jako plašila da i mlađi sin Jovan kojeg ima sa Zoranom Pejićem Pejom ne povuče gen na babu, to se nije desilo. Osim što je pravi ljepotan, Jovan studira i radi, a često i prati majku na javnim dešavanjima, gdje uvijek privuče pažnju.

Kurir