Zmajevi u “raju na zemlji”: Zavirite u hotel reprezentacije BiH u Belgiji

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine svoju drugu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igra u petak u Belgiji protiv domaće selekcije. Da sve prođe u najboljem mogućem redu, rukovodstvo našeg saveza je poduzelo sve korake, a mislilo se na sve.

Pod tim najviše se misli na hotel gdje će naši najbolji nogometaši biti smješteni uoči ove izuzetno bitne utakmice.

Ekspedicija BiH se nalazi u malom gradu La Hulpe koji ima svega 8.000 stanovnika, a smješteni su u hotelu Dolce La Hulpe.

Zanimljivo za ovaj hotel jeste da se nalazi u samom središtu prelijepe šume Sonian. Ova nadaleko poznata šuma se proteže kroz tri belgijske regije, što daje dodatnu slobodu, ali i mir našim nogometašima kako bi se što bolje pripremili za susret.

Sam hotel je spoj modernog i tradicionalnog i nudi gostima da uživaju u miru i tišini, a u sklopu hotela gostima na raspolaganju je i teretana, sobe za masaže, privatni vrtovi, kupatila i fitnes centri.

Obzirom na izgled hotela, ali i lokaciju slobodno se može reći da je ovo bio pun pogodak, a Džeko, Pjanić, Ibišević i društvo sve prirodne ljepote koje im se nude koristi svakodnevno za šetnje i lagane treninge poput vožnje biciklom.

Avaz.ba

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
GODISNJICA
MARKETING