ZMBT 5: Pobjednik showa Denial Ahmetović

ZMBT 5: Pobjednik showa Denial Ahmetović
Denial
[dropcap style=’default’]N[/dropcap]akon nešto više od šest mjeseci emitovanja najgledanijeg TV showa koji je ušao u veliki broj domova kako u Bosni i Hercegovini tako i u regiji i svijetu večeras se održalo dugo očekivano finale pete sezone showa “Zvijezda možeš biti ti”.
 
Više od 10 000 prijavljenih takmičara nakon kojih je izabrano TOP 100 koji su nastavili takmičenje, ipak se večeras samo njih 11 uspjelo boriti za titulu pobjednika. Ove sezone iskorištena su sve tri jockera od strane žirija i produkcije, tako je u polufinalnoj večeri show napustio Elvin Kadrić Kadra.
 
Armin Bijedić, Denial Ahmetović, Amna Keskin, Azra Musić, Tomislav Filipović, Tarik Smajović, Jasmin Malkočević, Jasmin Patković, Sead Hodžić, Bakir Turković i Maid Hećimović borili su se večeras za prvo mjesto i titulu najboljeg takmičara pete sezone showa.
 
Pored učesnika showa u Zetri su svoje učešće zauzeli i brojni gosti poput Miligrama, Nataše Bekvalac, Emine Jahović, Semira Cerića Koketa, Enesa Begovića i mnogih drugih koji su doprinjeli da se ovaj show dovede na još veći nivo.
 
Mjeseci emisija, veliki broj napora i iščekivanja finalne večeri konačno je svim gledateljima ovog showa donio novog pobjednika. Naime, Denial Ahmetović odnio je titulu pobjednika pete sezone showa “Zvijezda možeš biti ti”.
“Hvala svima, hvala nacijo, hvala svima što su glasali za mene” – kazao je Denial Ahmetović
Kako ste vi zadovoljni pobjednikom?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE