Znakovi koji otkrivaju odličnog ljubavnika

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Upoznali ste super dečka, razmijenili telefonske brojeve, nekoliko se puta čuli, a i izašli. Iskrice su, bez sumnje, tu i nešto se između vas počelo događati, no događa li se korak dalje u vašem odnosu ili korak bliže krevetu…

Stručnjaci kažu da se dobar seks ne svodi isključivo na tjelesne vještine, jer to s vremenom blijedi. Odličan seks najčešće je onaj koji vam se ureže duboko u pamćenje, a razlog tome je to što ste u potpunosti sretni i zadovoljeni, baš onako kako ste to oduvijek htjeli. Znanstvenici vam otkrivaju znakove koji vam mogu pomoći da procijenite je li baš on vaš ljubavnik iz snova, piše Index.

1. Pravi je džentlmen

U ljubavi, kao i u seksu, jako je važno da je vaš partner džentlmen. Ako se prema vama ponaša kao pravi gospodin – pridržava vam vrata, kaput, pita kako ste proveli dan, pamti i najmanje sitnice koje ste mu rekli i prema vama se odnosi s potpunim poštovanjem, velika je vjerojatnost i da će u krevetu biti jednako pažljiv – poput pravog kavalira.

2. Nije centar svijeta

Nekim tipovima je važno jedino ono što se događa njima. Oni moraju biti u centru pažnje u svakom trenutku, pa nemaju vremena pamtiti koji je tvoj omiljeni kafić, restoran, jelo ili piće, a kamoli što želiš u krevetu. S druge strane, oni koji paze na tvoje potrebe, pa čak i one najmanje, biti će posebno pažljivi između pokrivača.

3. Cijeni dodir na pravi način

Muškarci koji žele samo seks dodiruju ženu na način koji može dovesti do seksa – poput grabežljive hobotnice. Pravi ljubavnici znaju kako rasplamsati maštu žene senzualno je dodirujući i van spavaće sobe. Nježni dodiri ruke u kafiću ili šetnji, ugodni zagrljaj u parku ili vas jednostavno drži za ruku dok šetate gradom, otkrivaju muškarca koji će znati kako vas dodirivati kad završite u krevetu.

4. Ne žuri

Dečkima kojima je vaš izgled bitniji od vlastitog sigurno žele samo seks. On će vas vrlo brzo pokušati dovesti u krevet. No, takvi tipovi će se brzo zasititi. Muškarac kojeg zaista zanimate imat će strpljenja i neće vas požurivati. U najviše slučajeva takvi će muškarci čekati da vi napravite prvi korak ili mu date jasan znak da ste spremni za vođenje ljubavi. To je znak da s vama želi nešto ozbiljnije – izvan kreveta, ali i u njemu!