2D9EEF86 97CF 41AF B0D3 CBFDDB59A874
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Sedmu festivalsku noć Zenica Summer Festa oplemenio je solistički koncert fenomenalnog pobjednika X Factor Adria 2015- Amela Ćurića.  

FIXGEHALT

Koliko su se Zeničanke i Zeničani zaželjeli dobre zabave i kvalitetne muzike svjedoči i sam broj oduševljenih posjetitelja. 

Amel se Zenici predstavio svojim hitovima i hitovima svojih kolega u kojima je prisutna publika uživala, među kojima je bio poznati Zeničanin, voditelj kviza „Tko želi biti milijunaš“ Tarik Filipović u pratnji svoje supruge Lejle.

Kako Amel kaže zenička publika jedna je od najboljih, uvijek su gostoprimljivi, i na bini se osjeća divno, a za Zenicu ga vežu i posebne uspomene jer je upravo ovdje i započinjao svoju karijeru.

LIDER
B1F0A8CC FE44 4BBE AF4A 6C59B2466DFD

Na samoj bini je gromoglasno izjavio kako su se on i njegov bend zaželili svirke i nastupa, te je izrazio nadu da lockdowna više neće biti.  

Osmu večer Zenica Summer Festa nastavljamo uz ples, i to latino! U 20:30 h će na Trgu Alije Izetbegovića plesna grupa Shadows sa trio bendom izvesti svoj performans pod nazivom „Plešimo latino zajedno“. Zaplešite sa nama u ritmu latino muzike i pišimo zajedno najljepšu zeničku ljetnu priču!