Portal 072info

ZSF: “Helem nejse” za kraj 17. festivalske noći, večeras koncert Joksimovića

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Program Zenica Summer Festa, došao je skoro do samog kraja, a večerašnji koncert popularne sarajevske grupe Helem nejse, označio je kraj sedamnaeste festivalske noći ZSF-a.

Na oduševljenje mlađe zeničke publike, i zaljubljenika u muziku ove grupe, Sarajlije su pružile odličan koncert, te svojim pjesmama i dobro poznatim hitovima Dubioze kolektiv, Frenkiea i drugih, hip hop žanrom, obilježili ovu pretposljednju festivalsku noć.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Očekivanja su velika, prošle godine smo imali sjajan koncert sa Dubiozom, i mislimo da je to najbolji prošlogodišnji nastup, tako da očekujemo i večeras dosta ljudi. Probu smo jako dobro odradili, sve je proteklo dobro, samo još da počne koncert, što i jedva čekamo”, izjavili su za naš portal članovi grupe Helem nejse.

Zenica Summer Fest 2019., s programom nastavlja sutra, kada će posljednjeg dana fesitavala, zenička publika imati priliku vidjeti jednu od najvećih regionalnih zvijezda, Željka Joksimovića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ne sumnjamo da ćemo ponovo oboriti rekord posjećenosti, te da će Zenica, biti centar muzičkog dešavanja u Bosni i Hercegovini.

Podijelite članak
  • 67
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Otvaranje Zenica Summer festa 2020 online

072info.com

Završen spektakularni ZSF: Joksimović oduševio publiku na prepunom Trgu u Zenici (FOTO/VIDEO)

072info.com

REGIONALNA MEGA ZVIJEZDA ZATVARA ZSF 2019: Željko Joksimović večeras pred zeničkom publikom

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)