Portal 072info

Zvezde Granda vanredno u nedjelju od 20 sati na OBN-u

Sve smo bliži finalu najgledanijeg show programa u BiH i sve je uzbudljivije. Kako OBN ekskluzivno prenosi finale Lige prvaka u subotu uvečer, Zvezde Granda emitirat će se vanredno u nedjelju od 20 sati.

Nedjeljno izdanje show programa bit će upravo kao i taj dan, opušteno i zanimljivo. Članovi žirija ponašat će se kao „pozorište u kući“ te tako zabaviti i sami sebe, ali i publiku u studiju.

Gledateljima ispred TV ekrana sigurno će također biti jako zabavno gledati kako se članovi međusobno imitiraju i bockaju. Marija je započela sve kada se odlučila suprotstaviti Viki tako što je legla na pod i odbila nastaviti show. Jelena je, naravno,odmah pritrčala i dala joj „vještačko disanje“ a Saša Popović ju je vukao po studiju. Tada su svi došli na ideju da zamijene mjesta u stolicama.

Viki je izazvala salve smijeha kada je sjela na mjesto Karleuše i iskomentirala kanididate na njen način. Rekla im je da nikad neće postati zvijezde  i da će biti surovo iskrena. Jelena je bila na mjestu Bosanca, stavila brkove od lišća i napravila čitavu komediju. Čak je i Draganu Stojkoviću bilo smiješno njeno parodiranje.

Na kraju je 11 kandidata pronašlo svoju formulu za put u novi krug natjecanja. Pomak je to ka finalu koje će se u studiju Granda održati krajem lipnja/juna, kada će dva kandidata osvojiti po automobil.

Ove sezone jednog će pobjednika odabrati stručni žiri, dok će publika svog favorita odabrati sms porukama.

Podijelite članak