Portal 072info

Zvijezde otkrivaju: Vaga mašta o tajnoj vezi, raku nedostaje uzbuđenje

Ovan mašta o putovanju u najudaljeniju tačku na planeti, jer baš tamo još niko nije bio, ali on mora pokušati, pa kud puklo da puklo!

Žena Ovan mašta o neustrašivom i neodoljivom avanturisti poput Zoroa koji će je oteti usred bijela dana i odvesti u nepoznatom pravcu.

Muškarci sanjaju o odlasku na utakmicu svog omiljenog kluba koju nikako neće propustiti, pa makar zato ne spavali tri dana. I tada na nekoj sportskoj tribini u nekom dalekom gradu, ugledaće egzotičnu ljepoticu iz svojih dječačkih snova, baš u trenutku kada cijeli stadion bude odzvanjao od dreke i aplauza oduševljenih navijača.

Osim što mašta o tome da uvijek ima puno para, Bik sanja i o velikoj porodičnoj kući sa prostranom baštom i travnjakom po kojem trčkaju djeca, dok on sa društvom okreće roštilj i pijucka pivo. Žena rođena u ovom znaku mašta o vikendu ili odmoru negdje na selu ili u prirodi, okružena članovima porodice sa kojima će uživati u domaćim specijalitetima, pretresti sve porodične teme i ugostiti komšije. Najveći hedonista od svih znakova, Bik sanja o mogućnosti da može svima da pokaže kako treba i uživati u onome što čovjek ima ili je stekao, a to obično kod Bika nikada nije malo.

Kada bi dan, bolje reći noć bila dovoljno duga da Blizanci mogu provesti neograničeno vrijeme na internetu, uz igrice, guglanje i četovanje, njihovoj sreći ne bi bilo kraja! Muški Blizanci maštaju o tome da mogu da spavaju u bilijar klubu, popunjavaju tikete u kladionici non stop, a kad najzad uveče stignu kući, naruče picu i smjeste se ispred televizora. Ako muškarac Blizanac zamišlja da je Petar Pan, onda žena Blizanac mašta da bude Zvončica koja svuda stiže, ne zadržava se dugo, a putuje s jednim, telefonira drugom, dok misli na trećeg udvarača.

Rak najviše mašta, iako je u suštini vrlo praktičan, ali zapravo priželjkuje mnogo više uzbuđenja, nego što bi se to na prvi pvi pogled moglo reći. Njegovi snovi i maštanja imaju veze sa brzom vožnjom u najnovijem modelu sportskog automobila i putovanjem u neku prekookeansku zemlju ili grad u blizini nekog jezera gde bi mogao upoznati ljepoticu bujnih oblina iz svojih najsmjelijih snova. Žena rođena u ovom znaku mašta o maskiranom zavodniku koji se noću penje do prozora njene sobe i odvodi je sa sobom u noć, dok ona pretrnula od uzbuđenja, misli da sve to sanja.

Cilj svih njegovih maštanja svodi se na jedno – da bude uspješan, ali ne samo u profesionalnom smislu, već da može da uskladi svoj posao sa porodičnim obavezama. Jer, kao što mu je stalo do karijere, Lav voli takođe da vodi računa o svojoj porodici, emotivnom partneru, djeci i kućnim ljubimcima. Žena rođena u ovom znaku sanja o toplom porodičnom gnezdu koje će biti njena oaza iz snova i u kojem nikom neće ništa nedostajati, jer će se ona sigurno pobrinuti za to. Lav takođe mašta da svojoj djeci omogući najbolje uslove za školovanje, bavljenje umjetnošću ili sportom koji vole.

Sve ono što nije stigla za vrijeme radne sedmice, Djevica mašta da završi tokom vikenda ili odmora. Partneru će dati slobodan dan, djecu će poslati na časove jezika, slikanja ili sviranja, rodbini će reći da hoće da se odmori, a ona će s uživanjem, natenane prionuti na sređivanje nereda na svom radnom stolu ili u radionici, kuhinji ili špajzu. Ali, kada sve dotera da bude pod konac, zadovoljna Djevica dohvatiće se najnovijeg modnog časopisa ili omiljene knjige, i zasladiće se čokoladom.

Vaga uvijek mašta o ljubavi, pa svoje snove primenjuje i na javi, kad god može, jer Vaga voli da uživa. Pa neka su u pitanju i sitnice, ali ona umije tako da ih postavi na pijedestalu svojih maštarija, da će joj izgledati carski: izlazak u nov orijentalni restoran sa prijateljima, na otvaranje izložbe ili sedmice mode, eto prilike za nova poznanstva, druženja i zašto ne, ljubavi (nikad se ne zna gdje vrebaju oni osvajači iz ženskih snova u vidu zgodnih sportskih tipova ili vitkih manekenki koje izgledaju kao da su skliznule sa naslovne strane nekog modnog časopisa pravo u naručje muškarca Vage.

On mašta o tajnoj ljubavnoj vezi sa seksepilnom osobom koju svakodnevno viđa u svom komšiluku, na poslu ili obližnjoj prodavnici. To što ona i ne pomišlja da je predmet njegovih snova, Škorpiji se još više dopada. Tada Škorpija počinje da joj šalje signale na koja ona rijetko uspjeva da ostane ravnodušna. On nju već zamišlja u kožnim čizmama od zmijske kože sa visokom potpeticom, a ako je Škorpija žena, predmet njenih skrivenih želja je buntovan, mačo tip odjeven u kožnu jaknu, farmerke i kaubojke koji će je natjerati da se u potpunosti potčini njegovoj volji.

Iako Strijelac često putuje ili bar voli da je tako, on o tome najviše i mašta, a u ta maštanja naravno uključen je i najnoviji model sportskog automobila. Sanja o odlasku u zemlju u kojoj nikada ranije nije bio i tamo upozna tajanstvenu strankinju koja će ga toliko zainteresovati da neće prestajati da misli na nju. Žena Strijelac vječito žudi da otputuje, sama ili sa prijateljima i uživa u istraživanju novih predjela i upoznavanju novih običaja bilo da ispija beduinski čaj u Egiptu, obilazi Budimpeštu ili uživa u ritmovima Kube. Ona će s uživanjem poraniti, spakovati svoj ranac i krenuti u novu avanturu.

Jarac obožava da odluta, makar u mašti, u neistražene i nedostupne dijelove svijeta u kojima nikad nije bio ili o kojima je čitao u romanima Žila Verna. Žena rođena u ovom znaku sanja da se nađe usred neke velike međunarodne istraživačke ekspedicije u Africi, odjevena u safari odeću, zakamuflirana velikim naočarima za sunce, a tamo – upoznaje intrigantnog stranca koji radi na tom važnom projektu. Muškarac Jarac stalno priželjkuje da nađe malo slobodnog vremena za dogovor sa izdavačem u vezi sa knjigom koju već duže vrijeme ima u planu ili za odlazak na izlet sa prijateljima iz planinarskog kluba.

Muškarac Vodolija mašta o tome da kupi najnoviji model mobilnog telefona koji još niste gledali u najnovijem filmu o Džejms Bondu, ali i da se najzad pozabavi sa dijelovima za svoj auto koje je uspio da nabavi na buvljaku ili preko prijatelja, a zatim sa tim istim prijateljima produži uveče na piće i ostane do ujutru u nekoj diskoteci. Nije da on to i ne radi, ali dan je tako kratak! Žena Vodolija mašta o upornom, dosljednom, tradicionalnom, patrijarhalnom i bogatom muškarcu kojem neće moći da odoli, čak i ako bude morala da ga povede na koncert svoje omiljene grupe ili u šoping.

Ribe maštaju o odmoru na rajskom ostrvu iz njihovih snova u hladu palmi ili na nepreglednoj, bijeloj pješčanoj plaži u mediteranskom mjestu kao iz bajke gdje miriše borovina, dok one pijuckaju aromatični koktel koji im je poslužio zgodni barmen ili konobarica odjevena u havajsku suknjicu.

Muškarac rođen u ovom znaku sanja o noćnom provodu na plaži, dok talasi zapljuskuju obalu na koju je doveo neku egzotičnu ljepoticu koja je baš njemu tog dana na plaži uputila dug, sanjalački pogled. Žena Riba sanja o muškarcu punom romantike i novca s kojim će se iskrasti u noć, a da nikome za to neće reći.

Podijelite članak