7 razloga zašto trebate televiziju nove generacije

7 razloga zašto trebate televiziju nove generacije

tv-pilot

Prošla su vremena kada smo u dnevnoj sobi imali televiziju s 10 programa, većinom naših domaćih plus nekoliko austrijskih i slovenskih.

Danas televizije nove generacije pružaju mnogo više mogućnosti, programa, a također možete ju nositi gdje god išli. U nastavku vam donosimo 7 razloga zašto i vi trebate televiziju nove generacije.

1. Mobilnost

Da bi danas gledali TV ne morate biti zakovani u dnevnoj sobi, već ju možete gledati na tabletu ili smartphoneu gdje god išli, tako da nećete propustiti vaše omiljene serije ili sportske programe!

2. Bogati program

Već smo navikli da možemo birati između hrpe dostupnih programa, pa tako osim što možemo gledati domaće programe, možemo pratiti i programe s filmovima, sportom, dokumentarcima, serijama, glazbom, itd.

3. Propustili ste seriju? Nema problema

Iako nam je sve dostupno na mobilnim uređajima, možda baš u taj tren moramo na važan poslovni put, a vaša omiljena serija se baš poklopila u tom periodu. Za to nam služe snimalice, pa tako i ako niste ispred TV-a, sve možete kasnije nadoknaditi.

4. Video na zahtjev

Ovo je svakako jedna od najznačajnijih mogućnosti svake televizije nove generacije. S obzirom na to da živimo u ovako brzom svijetu, teško je pratiti kada je koji film na TV-u, a i oni koji se nude možda nisu ono što želite gledati u tom trenutku. Pomoću videoteke možete pronaći film koji želite gledati, crtić, dokumentarac ili čak zapjevati pomoću karaoka.

5. Sve na jednom mjestu

Danas gotovo svi operateri nude kako bi vaš telefon, internet i televiziju imali na jednom mjestu. Znamo koliko zna biti frustrirajuće kada imate 3 računa za svaku uslugu. Osim što je jeftinije imati sve na jednom mjestu, svakako je i lakše za praćenje vaših troškova.

6. Kvalitet slike

Uskoro ćemo sve programe moći gledati u visokoj rezoluciji jer televizori postaju sve kvalitetniji pa se tako polako standardizuje 4K format. Slika na novoj televiziji bit će kristalno čista, a naše oči odmorne.

7. Budućnost digitalne televizije

Nesumnjivo je da će televizija nove generacije promijeniti svoj oblik. Do sadržaja ćemo moći doći lakše nego ikad, onda kada mi to želimo i do onoga što želimo gledati. Instalacija će biti vrlo jednostavna, a na vama je da samo kliknete, udobno se smjestite i uživate.

Zimo

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS