Adis i Amra Škaljo: U junu nam stiže sin

Bh. pjevač Adis Škaljo i njegova supruga Amra u bračnu luku uplovili su  2015. godine. Upriličili su dvije ceremonije vjenčanja, jednu u Sarajevu za porodicu i prijatelje, a drugu, magičnu i nezaboravnu samo za njih dvoje, na otoku Santorini u Grčkoj. Bajkovito grčko vjenčanje, ističu i danas, jedan je od ljepših događaja u njihovim životima, dok onaj najljepši im tek predstoji. Adis i Amra u junu će postati roditelji dječaka. Njihova sreća je neizmjerna, jer će dolazak sina samo još više uvećati ljubav koja vlada u njihovom domu.

NAJOZBILJNIJA ULOGA

– Priželjkivali smo proširenje porodice i oboje smo već osjetili da smo spremni prihvatiti najozbiljniju životnu ulogu te da je vrijeme da ostvarimo i taj san. Hvala Bogu na ispunjenju te želje – govori Adis na početku razgovora.

Govore da ne mogu opisati trenutak kada su saznali sretnu vijest, a koliko se raduju dolasku novog člana porodice, vidjelo se i prilikom razgovora za naš magazin.

– Toplinu i val ljubavi koju sam osjetio u tom momentu kada sam saznao da ću postati otac zauvijek ću pamtiti kao poseban i jedinstven trenutak – otkriva Adis.

Amra je u petom mjesecu trudnoće, izgleda i osjeća se sjajno. Adis nam otkriva kako supruga nije tipična trudnica s previše zahtjeva, a budući da je on želi razmaziti i učiniti joj svaki dan blaženog stanja nezaboravnim, nerijetko ga njena jednostavnost zna i naljutiti.

–  Trudim se da joj svaki trenutak učinim što lakšim. Mi jedno drugome inače poklanjamo mnogo pažnje i ljubavi svakodnevno, pa ona voli reći da je ispunjena i sretna te da joj ne nedostaje pažnja, pa se za nju ne moram boriti ni sada, „zloupotrebljavajući“ njeno stanje. Ona je zaista super žena – kaže budući otac.

Azra.ba