Boban Rajović otkrio da li je u sukobu sa „Grand“ produkcijom i sa Sašom Popovićem?

boban rajovic 750x422 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Bobanu Rajoviću pošlo je za rukom ono što mnogima nije – da izgradi uspješnu karijeru i postane popularan bez podrške velike izdavačke kuće.


Iako na početku njegove karijere „Grand“ produkcija nije vjerovala u njegov talenat i energiju, Rajović priznaje da ga je to samo dodatno motivisalo da potpuno sam izgradi svoje ime.
Da li je tačno da si bio u sukobu sa „Grand“ produkcijom i sa Sašom Popovićem?

  • Moja karijera je počela 2000. godine, a tada nisam bio dio „Granda“, niti bilo koje druge velike produkcijske kuće. Moram da priznam da mi je bilo teško da prelomim i da pobijedim sebe i da, nakon mnogo godina, dođem u „Grand“ jer znam da sam se izborio za svoje mjesto na estradi bez ičije podrške. Između Granda i mene nije postojao nikakav sukob i drago mi je što sam sam napravio veliki uspjeh.
    U kakvim si odnosima sa Sašom Popovićem?
  • U odličnim smo odnosima, ne družimo se privatno, ali kad god se vidimo pozdravimo se. Smatram da je on najveći muzički mag koji je dokazao da je u ovom poslu mnogo jak.

Da li si ga pitao nekada zašto te nema u njegovoj produkciji?

  • Da ste me ovo pitali prije 20 godina, rekao bih vam da oni ne vjeruju u mene, u moju energiju i pjesme. Vjerovatno je proradila neka sujeta kod mene, možda i kod njih i nismo se tada razumjeli, ali drago mi je što sam pokazao da mogu bez njih. Vjerovatno me nisu vidjeli kao dio svoje produkcijske kuće.
    Ne kriješ da si ponosan na sina koji je uspješan fudbaler. Koliko te nerviraju navodi da tvoj sin ima protekciju u fudbalu zato što si mu ti otac?
  • U fudbalu definitivno nema protekcije, to mogu slobodno da kažem poslije njegove karijere koja traje 10 godina. U fudbalu je teren najveće mjerilo. Imam strah da objavim bilo šta u vezi s njim da ne bi ljudi pogrešno shvatili i da ne bi bilo da ja njega forsiram i da mu pravim protekciju. Da sam se ja mješao u to, vjerovatno bi danas bio u Real Madridu.

Važiš za velikog šmekera na estradi, da li se tvoj sin konsultuje s tobom oko žena?

  • Moj sin je sada dao gol na prijateljskoj utakmici u Antaliji protiv jednog jakog ukrajinskog kluba, a ja sam mu rekao da ćemo od sada pričati samo o ženama jer smo fudbal već prevazišli. Sad će njega tata da nauči malo kako da osvaja žene – ističe pjevač za kraj.