Portal 072info

Cetinski oduševio publiku u zeničkoj “Areni” (FOTO)

Hrvatska muzička zvijezda Tony Cetinski održao je večeras spektakularni koncert u zeničkoj “Areni”, koji je otvorio pjesmom “Umirem sto puta dnevno”, nakon koje je nastavio pjevati svoje najveće hitove.  

Publika u Zenici dočekala je Cetinskog sa aplauzom i ovacijama, što je najbolji pokazatelj da je Cetinski drag gost u gradu čelika.

Njegov koncert, kako je Cetinski i najavio, bio je pravi spoj muzičke čarolije i emocije, a osim svojih odlično raspoloženi Cetinski je otpjevao i pop-rock pjesme svojih kolega.

– Hvala vam što ste došli. Bilo je teško napraviti repertoar jer dugo nismo bili ovdje, ali nadam se da ćete uživati – rekao je Cetinski na početku koncerta publici, čestitajući damama 8. mart – Dan žena.  

Osim njega, na koncertu su nastupili i gosti iz Dalmacije i Makedonije, te Marko Bošnjak i Adna Šestić iz BiH, a koncert je završio pjesmom “23. prosinac”. 

Podsjetimo, Cetinski je gost bh. prijestonice povodom turneje „Samo ljubav“, u okviru koje će održati dva velika koncerta i to večerašnji u Zenici, te sutra u sarajevskoj dvorani Zetra.

AVAZ/D.PAŠALIĆ

Podijelite članak
  • 159
    Shares

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box