Četiri stvari koje ne trebate nikad promijeniti za bilo kakvu vezu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Vi ste ono što jeste i mijenjati to na silu za mir u vezi ili po volji vaše djevojke je loša odluka, posebno ako se gleda dugoročno. Postoje četiri stvari koje ne trebate promijeniti nikada.

Prijatelji

Prijatelji su dragocjeni i ne trebate ih se odreći jer se ne sviđaju vašoj djevojci. Eksperti tvrde da su češći slučajevi da djevojci više smeta ono što radite s prijateljima nego što joj smetaju oni. Potrudite se da djevojku uvjerite da nećete raditi stvari koje joj smetaju, ali da niste spremni odreći se prijatelja.

Strast

Sasvim je uredu odvojiti vrijeme za sebe i raditi ono što želite. Ne trebate se odricati svojih strasti i onog što istinski volite samo zato što te stvari ne voli vaša djevojka. Umjesto toga je pokušajte uvjeriti da vam je važna, ali i da vam je važno da uživate u nečemu što volite.

Sistem vjerovanja

Vi ste ono što jeste i takvi ste joj se svidjeli prvi put. No, vremenom ljudi žele promijeniti način na koji razmišljate, ali ne smijete dopustiti da se promijeni i vaš sistem vjerovanja, posebno u slučajevima gdje ste duboko uvjereni u ispravnost svog mišljenja. Partnerici morate dati do znanja koliko vam je važno to u šta vjerujete.

Stil

Stil ne znači samo način kako se oblačite, on se odnosi i na vašu ličnost. Ne trebate živjeti za druge, jer prisilne promjene nisu dugotrajne.