pjanic kosa
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Iako je nacija u očaju jer ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu kako treba u dresu Barcelone, Miralemu Pjaniću to, čini se, ipak nije baš tako preteško palo. Iako je uglavnom grijao klupu gledajući Mesija i ekipi kako igraju, naš je Mire našao vremena da poradi malo na svom imidžu, očito razmišljajući o svojoj ne samo fudbalskoj budućnosti.

Naime, Pjanić je, valjda kako je imao previše slobodnog vremena u Barceloni, odlučio da presadi kosu! Zahvat je napravljen u priličnoj tajnosti, a za sve se doznalo kada je naš reprezentativac došao u BiH, u Kalesiju na odmor.

Šešir je najpprije štitio “usjeve”

Objavio je fotografije na kojime nosi šešir i mnogi su odmah primjetili tu promjenu imidža, no šešir je samo štitio „nove usjeve“ na glavi našeg najskupljeg fudbalera. A nakon što je objavio i fotografije bez šešira, moglo se vidjeti da su se „usjevi“ dobro primili i da je nova kosica počela polako da se pojavljuje.

A nije Pjanić prvi koji se podvrgao ovom zahvatu među svojim kolegama.

Elvir Bolić sa vjetrom u kosi

Prije toga to su učinili i Elvir Bolić, kojeg su mnogi već vidjeli sa lahorom u sada bujnoj kosi, te Zlatan Muslimović, još jedan bivši fudbalski reprezentativac BiH. Za Dinu Merlina je to već poodavno poznato, ali je to već neka druga priča…

I Zlatan Muslimović se “ponovio” novom frizurom

A da ne bude kako o ovome pišemo samo kad su fudbaleri i pjevači na tapetu, govori i informacija da je nedavno novu kosu na svojoj glavi „zasadio“ i sarajevski sportski novinar Jasmin Ligata tako da su sada Sejo Brajlović i Sejo Kalač opet u opasnosti s obzirom da su se njih trojica dugo nadmetali u tome ko je „prvi žbun“ bh. jet–seta.