DARKO LAZIĆ DUGUJE BIVŠOJ ŽENI 950.000 DINARA: Oglasio se advokat Ane Sević

darko1 750x500 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevač Darko Lazić je u nedavnoj ispovijesti progovorio o odnosu sa obje bivše partnerice, Anom Sević i Marinom Gagić, te istakao da Sevićevoj više ne duguje ništa vezano za alimentaciju za zajedničku kćerku Lorenu.

Šta više, istakao je i da su u sjajnim odnosima, te da više nemaju nikakav sudski proces.

Ovim povodom oglasio se Anin pravni zastupnik Miša Petrovski. Kako advokat tvrdi, istina je dijametralno drugačija. Lazić navodno Ani još uvijek duguje 950.000 dinara.

– Protiv Darka smo podnijeli krivičnu prijavu nakon koje je uplatio polovinu zaostalih alimentacija do marta 2020. godine. Od tada do danas punih 19 mjeseci nije plaćao alimentacije pa dug sada iznosi 950.000 dinara – rekao je pravni zastupnik.

Kako je dalje objasnio, Darko je navodno trebalo da uplati zaostale alimentacije kroz određeni vremenski rok, ali to nije učinio.

– On je odlukom suda bio u obavezi da plaća mjesečno 50.000 dinara za potrebe alimentacije. Kako to nije činio, izvršitelj vodi postupak trenutno i mi ćemo kroz izvršenje naplatiti potraživanje – istakao je Petroski.

Podsjetimo, Darko je u svojoj izjavi o alimentaciji rekao:

– Ani sam platio cijelu alimentaciju. Ana i ja više nismo ni na sudu, okej smo, čak i više nego okej, normalno sve. Ne znam odakle Marini sad da njoj nešto dugujem, potegla je priču da ne plaćam redovno, ne viđam dijete, ne kontam zašto. Imam svaku uplatnicu, imam sve preko računa, ne kontam šta osoba hoće da postigne osim što zna da sam slab na te stvari i hoće da me podstakne da se ja iznerviram i napravim neki drugi haos.

GODISNJICA
MARKETING