Deen otkrio da je prestao pušiti i piti kafu: Samo joga, meditacija i teretana 

46263FA8 8806 4A10 B4E4 89FD8C71FEF9

Fuad Backović Deen, koji već tri godine živi u Los Angelesu u Kaliforniji, gdje se bavi modnim biznisom, otkrio je svojim prijateljima da se prije godinu okrenuo zdravom načinu života.

“Slavim godinu bez nikotina i kofeina… Umjesto toga, posvetio sam se jogi, transcendentalnoj meditaciji i teretani”, napisao je Deen i dodao da je takav život dobar.

Brojni pratitelji pohvalili su ga zbog ustrajnosti, ali i podijelili svoja iskustva.

“Bravo. Joga i meditacija su prava stvar”, “Nije lako, ali je nagrada divna. Čovjek se osjeća slobodno bez obaveze da li imaš cigarete, upaljač, gdje možeš zapaliti da se ne osjećaš kao ćuko u nekom ćošku pušeći”, “Bravo!!!”, neke su od poruka Deenovih pratitelja.

Podsjećamo, Deen je sedam godina proveo i u Italiji, nakon čega je odselio u Ameriku. Jednom prilikom je ispričao da se teško privikao na život u Americi, no da je sretan.

“Tamo te ne doživljavaju kao stranca, ne pitaju te koje si vjere, kako se zoveš itd. To je jedan potpuno drugačiji svijet i mentalitet, osobno mi je bilo malo teže priviknuti se bez obzira na to što cijeli život putujem i što sam u Milanu živio sedam godina. Sada mogu reći da dobro plivam u svemu tome”, kazao je tada.

U Los Angelesu pronašao je i ljubav s umjetničkim direktorom Willom Phearsonom III., a ponekad objavljuju i zajedničke fotografije s ekskluzivnih evenata.