Deset najekstremnijih seksualnih povreda

Podijelite vijest

Ljubav umije da boli, pa tako i seks. A nekad umije da boli i previše. Neki parovi su se toliko opustili tokom eksperimentisanja da su se ozbiljno povrijedili, prenosi Blic.

Svake nedjelje bar jedan par završi u bolnici zbog povrede u toku seksa. A ovih 10 povreda tokom seksa svakako se nalazi u vrhu liste.

1. Pretjerano griženje – Novi Zeland

Najčešće tinejdžeri vole da se ujedaju i ostavljaju „šljive“ na tijelu svog partnera kao znak svoje ljubavi. Ali ono što se desilo paru sa Novog Zeladana malo je prešlo te granice. Par u svojim četrdesetim godinama toliko se zanio da je muž svojoj ženi napravio veliki krvni ugrušak koji je pronašao put do srca, izazvao srčani udar, pa joj je lijeva ruka ostala paralizovana.

Ako mislite da je ljubljenje bezopasno, griješite. Mladi par iz Kine zalijepio se u poljupcu, a pritisak u ustima djevojke toliko je porastao da joj je pukla bubna opna. Doktori su objasnili da će joj se čulo sluha vratiti za nekoliko mjeseci.

3. Nezgodni produžetak – Rusija

Grigori Toporov iz Rusije nadao sa će mu produžetak za penis pomoći da spasi brak. Njegova žena je bila oduševljena produžetkom, pa su se dali na posao. Ali u sred odnosa produžetak je pukao i uništio zadovoljstvo. Njegova žena je ubrzo nakon toga podnijela papire za razvod braka.

4. Užasni poslovni put – Australija

Jedna Australijanka je imala seks u hotelskoj sobi u kojoj je boravila zbog poslovnog puta. Nažalost, njen divlji seks oborio je luster, koji je pao pravo na nju i pogodio je u glavu. Zadobila je povrede lica i usta. Još čudnije je ono što se desilo poslije toga. Odlučila je da tuži svoje poslodavce umjesto hotel. Nije dobila parnicu.

5. Orgazam tokom vježbanja – Velika Britanija

Žena (24) iz Velike Britanije boluje od trajnog genitalnog poremećaja zbog kog je bila konstantno uzbuđena. Dok je igrala Nitendo Wii, pala je i istegla nerv na pogrešnom mjestu, pa je svaka vibracija seksualno stimulisala. Rečeno joj je da nema lijeka i da će problem morati da kontroliše sama tako što će „duboko disati“.

6. Eksperiment sa betonom – Amerika

Dvadesetogodišnji Amerikanac privukao je pažnju doktora zbog neobičnog objekta koji je bio smješten u njegovom rektumu. Prema izvještajima, pacijent i njegov partner su napravili smjesu betona i sipali ga kroz lijevak. Tako je 275 grama betona završilo u pacijentu. Srećom, to je bez problema izvađeno iz njega i on je već sljedećeg dana pušten iz bolnice.

7. Nevaljali šok – Amerika

Kirsten Tejlor (29) iz Pensilvanije u Americi umrla je nakon što ju je udalila struja tokom seks eksperimenta. Kobne noći suprug joj je stavio električne spone na bradavice i puštao struju u njih. Veliki strujni talas ju je usmrtio. Njen muž je rekao da njih dvoje to rade u posljednjih nekoliko godina i da do te noći nisu imali problema.

8. Neuspjela kama sutra – Rusija

Nakon što je dospio u posjed Kama Sutre, par iz Rusije (oboje u pedesetim godinama) pohrlio je ka spavaćoj sobi da isproba nešto novo. Odlučili su da probaju „indrani“, pozu koja se može prevesti kao „ležaljka“. Tokom te poze, žena svoje noge stavi ispod pazuha muškarca. Ona je to i uradila, ali ju je onda uhvatio grč u mišićima, pa nije mogla da se pomjeri. Nakon neuspjelih pokušaja da se oslobode, poslije sat vremena su pozvali hitnu pomoć.

9. Prsten koji se zaglavio – Amerika

Jednom Amerikancu se prsten za penis zaglavio. Prsten je napravio sam i morao je da ode u bolnicu da zatraži pomoć, jer nije mogao da ga skine. Doktor ga je naveo da potpiše papire jer je postojala mogućnost da mu odsjeku polni organ. Srećom, uspio je da presječe prsten, a da ne povrijedi penis.

10. Igranje sa nožem – Kanada

Katerin Mekaubrej (25) je dobila neobičan zahtjev – njen partner ju je pitao da ureže srce na njegove grudi. Odlučila je da pokuša. Dok je pokušavala nožem da ureže oblik srca, otišla je preduboko i ubola ga u srce. Protiv nje je podignuta optužnica, ali partner je preživio i stao na njenu stranu.

Blic