Došao na masažu, a onda mu je odjednom pozlilo i…

Nakon vijesti da je suprug poznate hrvatske tv voditeljice Nikoline Pišek, srpski istoričar umjetnosti Vidoje Ristović preminuo u 44 godini, pojavili su novi detalji oko njegove iznenadne smrti.   


– Umro je na stolu na masažu jutros oko 10 – naveo je izvor blizak Blicu i dodao
– Vidoje je preminuo u Beogradu.


Sada je izvor blizak paru iznio nove informacije za “Blic”.


– Imao je zakazanu masažu. Pojavio se na njoj, nakon nekog vremena mu je pozlilo, odmah su ljudi iz salona zvali Hitnu pomoć, ali su oni mogli samo da konstatuju smrt. Potom su pozvali porodicu Vidoja i saopštili da je preminuo. Veliki broj policajaca je izašlo na lice mjesta – priča izvor za “Blic”.


Podsjetimo, Ristović je živio i radio na relaciji Beograd – Zagreb. Nikolina i Vidoje vjenčali su se septembru 2013. godine u Monte Carlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili djevojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.


Vidoje Ristović je u Beogradu završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umjetnosti.


– Volimo da se obradujemo poklonima, više Vidoje mene, ali i to se smanjilo. Dosta je vremena prošlo i ne doživljava me više tako ozbiljno. Naravno da je lijepo obradovati nekoga poklonom, ali ne treba čekati neke posebne datume već to uraditi spontano. Opuste se muškarci poslije nekoliko godina, ali to je dobro jer je teško održati tenziju sa početka. Najljepše je kada pored nekog možeš da se opustiš i pustiš kočnicu, da teče samo svojim tokom. Ja sam ta koja zamjera pa on ne stigne da dođe do izražaja – pričala je voditeljica o svom braku sa njim.

Prethodni članakMahir Očuz o borbi s opakom multiplom sklerozom i legalizaciji kanabisovog ulja: Želimo da budemo zdravi!
Sljedeći članakPoskok snimljen u bh. gradu