Portal 072info

Facebook uvodi novost koja prilično nervira

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najveća društvena mreža svijeta priprema novi način prikaza objava. Izgledat će kao prozori za brbljanje u web pregledniku za stolna računala.

Facebook testira karakteristike za izdanje svoje aplikacije namijenjeno stolnim računalima koje će pojedine objave pogurati na dno vašeg preglednika, slično kao kad dobijete poruku od prijatelja. Googleov Gmail ima sličnu karakteristiku s instant porukama u svom dijelu zaduženom za sastavljanje e-pošte.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Skočne (pop-up) objave imaju polje za unos teksta kako biste mogli unijeti svoj komentar, a postoji i opcija hoćete li vidjeti cijelu objavu ili je sakriti.

Nova karakteristika trebala bi olakšati sudjelovanje u razgovorima tako što će otvoriti prozor kad neko komentira vašu objavu, odgovori na vaš komentar ili vas označi u komentaru. Bit će moguće isključiti obavijesti na padajućem izborniku u objavi kako vam ne bi stalno stizale.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Facebook je, čini se, trenutno testira na malom broju korisnika, kao što je radio s brojnim drugim karakteristikama. Nije poznato koliko traje testiranje, kao ni po kojim mjerilima će obična objava postati pop-up post, piše tportal.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME