Fadilu Novaliću se žurilo kući s Veležove utakmice: Pod rotacijama i preko pune linije

Screenshot 1 111
Podijelite vijest

Kamera u automobilu čitatelja portala Klix.ba u nedjelju predvečer snimila je kako četiri vozila pod rotacijama preko pune linije pretiču kolonu na putu Mostar – Sarajevo. Kako nezvanično saznajemo federalni premijer Fadil Novalić se vraćao s utakmice Velež – Sloboda.

Na snimku se mogu vidjeti četiri automobila koji pod rotacijama usporavaju ostale automobile na cesti kako bi oni prošli što je brže moguće.

ČITAJ JOŠ:  Ivica Puljić: Ovo je razlog zbog kojeg je Fadil Novalić završio na američkoj crnoj listi 

U jednom od automobila nalazio se i Fadil Novalić, a u ostalim je bila njegova službena pratnja i jedna patrola MUP-a HNK.

Snimak je napravljen u 19:19 sati, a s obzirom da je premijer Novalić viđen na nogometnoj utakmici u Vrapčićima između Veleža i Slobode, koja je počela u 17 sati i završila u 18:45 sati, zasigurno se vozilima pod rotacijama žurilo što prije vratiti kući sa sportskog događaja, u nedjelju navečer.

Novalić s tribina pratio nogometnu utakmicu u Vrapčićima (Foto: Klix.ba)
Novalić s tribina pratio nogometnu utakmicu u Vrapčićima (Foto: Klix.ba)

“Evo naših demokratski izabranih političara. Po punoj liniji prestižu, bravo. Neka je velika žurba pošto je 23. maj, nedjelja je, 7 sati I 19 minuta navečer. Oni žure”, poručio je čitatelj koji je napravio snimak.


Podijelite vijest