Fingiraj afere! Bliže se krivični izvještaji o Autocestama, Telecomu, Elektroprivredi, oko koga se steže obruč?

Fingiraj afere! Bliže se krivični izvještaji o Autocestama, Telecomu, Elektroprivredi, oko koga se steže obruč?
Screenshot

Propagandno-paraobavještajni portal Istraga.ba nastao je kako bi se vršio pritisak na organe gonjenja da ne istražuju kriminal u državnim firmama povezanim s vrhom SDA, piše Press.

Urednički kolegij Istrage sve donedavno činili su Fadil Novalić, Osman Mehmedagić, Diana Kajmaković, Asim Sarajlić i Ranko Debevec. Svi navedeni ili su završili u zatvoru ili su bili u pritvoru ili su na crnim listama SAD-a.

Istraga je propagandno-paraobavještajni portal koji fingira afere kad god osjeti da se bliži podnošenje krivičnih izvještaja o npr. Autocestama FBiH, BH Telecomu, Elektroprivredi…To je osnovni zadatak za koji je vlasnik masno plaćan sve ove godine.

Zašto isturaju Avdu da govori i bude megafon? Avdo braneći svoje nalogodavce ulazi iz greške u grešku. “Zavaljuje” sebe braneći njih. Količina laži koju je plasirao u javnost zbunila je čak i njega, pa je počeo govoriti istinu, što njemu nije svojstveno.

Radi li to iz straha jer je otkriveno davanje para „na ruke“ ili iz poslušnosti pokazat će istraga. Uglavnom, obruč se oko mnogih steže.

(PRESS)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica