Glumica dobila koronu u 9. mjesecu trudnoće: Vakcinisala se i revakcinisala!

1 14
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Trudna Marija Petronijević oboljela je od koronavirusa, a s prvim simptomima odmah se javila doktoru.

Budući da je u devetom mjesecu trudnoće i da se vakcinisala i revakcinisala ljekari imaju isključivo pozitivne prognoze, a i glumica i njena porodica nadaju se najboljem.

Srbijanska dramska umjetnica, koja se proslavila u filmu Emira Kusturice “Obećaj mi ovo” za sada nema jačih tegoba, što je dobar znak. Simptomi su joj zapušen nos, kašalj, peckanje u očima, malaksalost i odsustvo čula ukusa i mirisa, ali krvna slika joj je dobra.

ČITAJ JOŠ:  U BiH propalo blizu milion i po vakcina protiv COVID-19
  • Čim sam osjetila prve simptome odmah sam se javila doktoru, nisam željela da čekam. Naravno test je pokazao da sam pozitivna, ali ono što je dobro je da mi krvna slika nije toliko loša, zapravo je baš dobra, nemam temperaturu ni neke jače tegobe stoga su lekari odlučili da me pošalju na kućno liječenje u samoizolaciju. Složili smo se da bi za mene bilo vrlo stresno da ostajem u bolnici sa ostalim zaraženima i gledam kako umiru. Sreća pa sam se vakcinisala ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da nisam. Ljekari kažu da je dobro što sam u tom smislu na vrijeme odreagovala i zaštitila se jer u suprotnom ne bi znali šta sa mnom da rade. Ostaje mi samo da čekam i nadam se da u narednih nekoliko dana neće doći do pogoršanja ili ne daj bože prijevremenog porođaja, ipak je korona nepredvidljiva – kazala je Marija, koja je dugo od medija čuvala informaciju da je u blagoslovenom stanju, kao i da se udala.
ČITAJ JOŠ:  Ovo su simptomi krakena

Ni sada na temu braka nije željela mnogo da govori, a o ocu svog djeteta kazala je samo jedno.

  • Nisam se izjašnjavala po tom pitanju i još uvijek neću – poručila je.
GODISNJICA
MARKETING