1 14
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 10, 2021 @ 16:10
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Trudna Marija Petronijević oboljela je od koronavirusa, a s prvim simptomima odmah se javila doktoru.

Budući da je u devetom mjesecu trudnoće i da se vakcinisala i revakcinisala ljekari imaju isključivo pozitivne prognoze, a i glumica i njena porodica nadaju se najboljem.

Srbijanska dramska umjetnica, koja se proslavila u filmu Emira Kusturice “Obećaj mi ovo” za sada nema jačih tegoba, što je dobar znak. Simptomi su joj zapušen nos, kašalj, peckanje u očima, malaksalost i odsustvo čula ukusa i mirisa, ali krvna slika joj je dobra.

  • Čim sam osjetila prve simptome odmah sam se javila doktoru, nisam željela da čekam. Naravno test je pokazao da sam pozitivna, ali ono što je dobro je da mi krvna slika nije toliko loša, zapravo je baš dobra, nemam temperaturu ni neke jače tegobe stoga su lekari odlučili da me pošalju na kućno liječenje u samoizolaciju. Složili smo se da bi za mene bilo vrlo stresno da ostajem u bolnici sa ostalim zaraženima i gledam kako umiru. Sreća pa sam se vakcinisala ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da nisam. Ljekari kažu da je dobro što sam u tom smislu na vrijeme odreagovala i zaštitila se jer u suprotnom ne bi znali šta sa mnom da rade. Ostaje mi samo da čekam i nadam se da u narednih nekoliko dana neće doći do pogoršanja ili ne daj bože prijevremenog porođaja, ipak je korona nepredvidljiva – kazala je Marija, koja je dugo od medija čuvala informaciju da je u blagoslovenom stanju, kao i da se udala.

Ni sada na temu braka nije željela mnogo da govori, a o ocu svog djeteta kazala je samo jedno.

  • Nisam se izjašnjavala po tom pitanju i još uvijek neću – poručila je.
LIDER