Portal 072info

Halid za dlaku izbjegao sigurnu smrt! Plamen progutao diskoteku u kojoj je nastupao

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prava drama odvijala se u austrijskom Linzu u noći s petka na subotu. Pjevač Halid Bešlić izbjegao je sigurnu smrt nakon što je izbio požar u klubu u kojem je nastupao. 

Požar je buknuo prije nego je klub bio otvoren za posjetitelje tijekom probe Halida Bešlića koji je tu večer trebao nastupiti u Austriji. Izvor koji se u tom trenutku našao u klubu ispričao je novinarima detalje kobne večeri. 

– Došao je nepoznati čovjek kojeg smo kasnije vidjeli na kamerama. Ušao je na sporedni ulaz, ona na koji ulaze velike zvijezde kada nastupaju u diskoteci. Halid Bešlić je u tom trenutku imao probu. U klubu se zadržao do 21 h, a samo 25 minuta kasnije dogodio se požar. Moglo je doći do još veće tragedije – rekao je za Alo.rs.

Nekoliko osoba je ozlijeđeno u požaru koji je doslovno progutao cijelu diskoteku. – Nije samo izgorjela cijela diskoteka već je i zgrada uhvaćena ogromnim plamenom. Procjenjuje se da materijalna šteta iznosi 1.000.000 eura – dodao je izvor. U požaru je ozlijeđen i piroman koji je zbog otvorenog prijeloma noge odmah prebačen u bolnicu gdje je hitno operisan. 

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner
Podijelite članak
  • 11
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6