Jednom horoskopskom znaku Venera uskoro donosi fatalnu ljubav

Prilika za romansu bit će mnogo, ali najvše će osjetiti osobe rođene između 12. i 21. decembra.

Šest sedmica, tokom kojih će Venerin hod uticati i na naše finansije ali i na ljubavni život, biće ispunjen brojnim ponudama i uzbudljivim prilikama.

Međutim, mnogi će se suočiti sa slatkim obećanjima, neutoljivim čežnjama, ishitrenim privlačnostima, a koji će znak u tome najbolje snaći…

Luda strast otvorit će mart mjesec za Strijelce, naročito one rođene između 12. i 21. decembra. Ispunit će vas osjećaj slobode kakvu davno niste osjetili, kočnice popuštaju, a vi se osjećate sve ljepše u svojoj koži.

Uz talas optimizma dolaze vam mnoge dobre stvari, a ispunjava vas i snažna vitalnost. Zdravi ste, druželjubivi i u lijepim odnosima sa bliskim ljudima pa sve grupne aktivnosti prolaze u veselju.

Prilika za romansu biće mnogo, a među njima će biti i onih ozbiljnih, ali i i dosta površnih. Čak i povratak stare ljubavi, pa i bol u srcu, tu su da vas podsjete na ono što istinski tražite. A Strijelac istinski traži sreću u domu.

Konjukcija Merkura i Urana krajem marta unijet će novosti u vaš dnevni raspored. Otvorite oči, srce i um, ne okrećite glavu pred fleševima intuicije. Novi ljudi koji uđu u vaš život, ma koliko neobični, mogu biti od posebne važnosti.

Mars vas obasipa posebnim magnetizmom, tako da će mnogo češće ljubav tražiti vas nego vi nju. Vi volite da budete u centru pažnje i zato će vam prijati ovaj period samopouzdanja i magnetnog šarma. Ako tražite pravi trenutak da izjavite ljubav, neka to bude između 17. i 19. marta. Budite spremni da takvu izjavu i primite. Mart će mnogim Strijelcima donijeti najljepše ljubavne trenutke – vjeridbu ili zaključenje braka.