Jeftini trikovi uz koje će sve na tebi izgledati skupo

Moda je ponekad skup sport. Gotovo svakodnevne promjene trendova teško je pratiti, a još teže financirati. Ipak, da bi izgledati otmjeno, stylish i na kraju, kao da nosite skupe, dizajnerske krpice, ne trebate dignuti kredit. Potrebno vam je svega nekoliko ključnih odjevnih predmeta.

1. MALA CRNA HALJINICA

Već i sama znaš o kakvom je klasiku riječ. Univerzalni odjevni predmet koji apsolutno nikada neće izaći iz mode i moraš ga imati u svom ormaru. Uklopit će se u svaki stil, a uz nekoliko detalja uvijek će izgledati drugačije.

Styling

2. SAKO

Još jedan od onih komada koji nikada neće izaći iz mode. Svaka djevojka koja želi izgledati stylish u svom ormaru mora imati jedan primjerak ovog klasika. Nije važno hoćeš li odabrati klasični crni ili neki u boji, pristajat će ti uz sve – od traperica do proljetnih haljinica.

3. JEDNOSTAVNA KOCKASTA TORBA

Neopisivo podsjećaju na one poštarske i uvijek su u modi. Odaberite onu u crnoj boji koja će se dobro uklopiti u vaše odjevne kombinacije u bilo kojoj situaciji.

4. UDOBNE ŠTIKLE

Cipele s petom mogu potpuno transformirati tvoj izgled i styling. U trenutku dnevne odjevne kombinacije pretvara u večernje. Tvoje noge će izgledati izduženo, guza zategnuto, a ti ćeš se osjećati poput prave zavodnice. Pobrini se da ne nosiš cipele s previsokom potpeticom zbog kojih se nećeš moći potpuno opustiti, kao ni normalno hodati.