Portal 072info

Knjižara Mybook daje do 10% popusta svim svojim kupcima na sav školski asortiman

Knjižara Mybook i ove školske godine daje do 10% popusta na sav školski asortiman: ruksaci i torbe, sveske, pribor za pisanje i ostalo.

U ponudi knjižare je školski asortiman svih poznatih svjetskih proizvođača: Maped, Staedtler, Faber-Castell, Pilot, Aero, Pulse, Target, Connect, Spirit, Play i ostale.

Uz školski asortiman, knjižara nudi i kancelarijski materijal, printanje i kopiranje, perifernu računarsku opremu, darovni program, te elektronske dopune mobilnih prepaid telefona.

Knjižara Mybook je najmlađa knjižara u Zenici koja je započela sa radom tek prije dvije godine, tj. u avgustu 2017. godine.

U samo dvije godine rada, Knjižara Mybook je postala prepoznatljiva po više stvari. Ono po ćemu se odlikuje ova knjižara, a što je razlikuje od ostalih, je:

– najpovoljnije cijene,

–  vrlo je prisutna na društvenim mrežama preko svoje Facebook stranice,

– od ove godine je prisutna i na svojoj web stranici: www.knjizaramybook.com na kojoj je predstavljena ponuda knjižare,

–  vrlo je prisutna u medijskom prostoru prvenstveno putem digitalnog oglašavanja na društvenim mrežama,

–  prepoznatljiva je po svom unutrašnjem uređenju,

– u ove dvije godine je pokazala značajnu društvenu odgovornost putem sponzorstva i donacija na većem broju različitih događaja,

–  knjižara raspolaže četiri parking mjesta neposredno ispred same knjižare, te je na taj način jedna je od rijetkih knjižara do koje možete direktno doći svojim automobilom.

Knjižara Mybook je smještena na adresi: Željeznička 19 (Blatuša), Zenica, uz glavnu cestu u Blatuši, neposredno pored Područne osnovne škole „Musa Ćazim Ćatić“ Zenica.

Svi dosadašnji posjetioci su se uvjerili u već nadaleko poznatu ljubaznost osoblja knjižare.

Trenutna ponuda knjižare je prikazana u promotivnom videu u prilogu.

Podijelite članak
  • 41
    Shares

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box