KRUG KANDIDATA SE SUŽAVA: Suze naviru u “Zvezdama Granda”

a908471303a26bd215498e347cae658d5ad33eb2 e1649603182546 750x386 1

Kako vrijeme odmiče i sve smo bliži finalu, tako i napetost u “Zvezdama Granda” raste.

Ove subote, u pretposljednjoj emisiji petog kruga predstavilo se 8 parova, odnosno 16 kandidata koji su okušali sreću za naredno kolo. Ipak, mjesta je bilo samo za 12 najboljih.

– Na kraju petog kruga dobićemo 60 kandidata, i sljedeće subote vidjećemo koja još 4 kandidata vraćamo u takmičenje – rekao je Saša na samom početku, nakon čega je pjevačka borba počela.

Već na početku emisije povela se polemika oko odabira pjesama, ali je tema večeri svakako bio stajling takmičarki za koje su Snežana i Ana poručile da je vulgaran.

– Ja ne znam šta to znači, gdje vi to nalazite, gdje kupujete te stvari? To je katastrofa na šta to liči, to je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, djeco, ja neću dozvoliti da ne kažem, vi utičete na djecu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih tjeraš da se ovako oblače. Ovo je neprimjerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad – rekla je Ana, dok je Popović pokušao da “ispegla” situaciju.

– One kupuju stvari tamo gdje ti ne ideš, ne ide Bekuta u seksi šop, u stvari možda i ide nešto da kupuje – dobacio je Popović.

Bilo je i onih koji su bili na visini zadatka i oduševili žiri, a neki su i podbacili ili pak dobili nedovoljan broj glasova, što je Cecu iznerviralo.

– Meni je strašno žao što si ti ispao, nisi zaslužio, ovo je velika nepravda. Nisi moj kandidat ali strašno volim kako ti pjevaš, ti imaš nešto i nisi uopšte bio loš večeras. Mi tražimo emociju i utisak što ti i daješ, ja sam šokirana što se ovo desilo – bijesno i povišenim tonom branila je Ceca Marijnog takmičara.

Na kraju samo je njih četvoro direktno prošlo u šesti krug, dok se osmoro iz baraža plasiralo u naredno kolo, što je izazvalo suze kod pojedinih kandidata.

Ovo su mentori i njihovi kandidati koje ćemo gledati u nastavku takmičenja.

Mentor Ana: Mirza Karabegović, Strahinja Živanović.

Mentor Ceca: Katarina Milojkovć Keti, Aleksandar Damnjanović.

Mentor Đorđe: Maja Đorđević, Jovana Milojević, Ivana Dimkovski, Nikolina Perković.

Mentor Marija: Anastasija Ićurup.

Mentor Viki: Teodora Marković, Nermin Handžić.

Mentor Mili: Snežana Kačar.

 

grand.online

Prethodni članakHrvatska protjerala ruske diplomate!
Sljedeći članakŠkoda zapaljena hepo kockama, požar gasili vatrogasci