g 16
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Prva žena Ognjena Amidžića prava je ljepotica, koju rijetko viđamo u javnosti

FIXGEHALT

Popularni voditelj Ognjen Amidžić u skladnom je braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom skoro deset godina. Par uživa u ljubavi i ima sina Matiju, kome se trude da pruže bezbrižno djetinjstvo.

Manje je poznata činjenica da voditelj ima brak iza sebe, sa svojom nekadašnjom koleginicom. Naime, Ognjen je bio oženjen Milicom Marković. Milica i Ognjen upoznali su se na televiziji “Pink”, dok je Milica tamo radila pri informativnom programu, a vjenčali su se 2006. godine. Pune četiri godine bili su u braku, ali su se rijetko pojavljivali zajedno na javnim događajima, te su privatnost čuvali isključivo za sebe.

– Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Milica, prenose mediji.

LIDER

Do kraha došlo je zbog toga što se, kako su svojevremeno naveli u saopštenju, ljubav ugasila, a rastali su se u prijateljskim odnosima.

Takođe, prva žena Ognjena Amidžića napustila je ružičastu televiziju i nastavila da gradi karijeru u korporativnom svijetu, u jednoj marketinškoj ageniciji.