Marija Šerifović napala Milija: Ti si bruka i sramota za muziku

AE861DD1 5BAB 4DF7 BC84 173C0D4FA03F
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Muzički direktor “Grand” produkcije pokušavao je da opravda interpretacije svoje kandidatkinje zbog čega je pjevačica pobjesnila.

Duel Nikoline Đekanović i Žarka Madžića izazvao je „ratno stanje“ u sinoćnjoj emisiji najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Sve je počelo nakon njihovih izvođenja jer članovi žirija nisu bili oduševljeni njihovim interpretacijama kao ranije, pa su ih mentori branili i pokušavali da ih opravdajune bi li prošli u sljedeći krug.

Tokom izlaganja Saše Popovića umješala se Marija Šerifović koja je tvrdila da Nikolinino izlaganje nije bilo kako treba, a potom se ubacio njen mentor Aleksandar Milić Mili.

.”Daj malo objektivnost, samo malo”, odbrusio joj je Nikolinin mentor Mili koji nije bio zadovoljan glasanjem kolega iz žirija.

Mariju je njegovo mješanje u komentarisanje i glasanje izrevlotiralo pa mu je poručila:

“Nemojte da sad stvarno krenemo da kopamo od prvog takmičara, prvog kruga pa na dalje”, kazala je ona.

Kako su se “kola slomila” baš kod Milijevog i Cecinog kandidata, nova članica žirija nije vidjela svrhu rasprave oko glasanja, tvrdeći da su oba kandidata zaslužila više glasova.

Ceca je dodala da svaka ptica svojim glasom pjeva i da to ne treba upoređivati, ali je Marija tvrdila da to nije tačno. Nakon toga uslijedilo je glasno prepiranje i upadanje u riječ, pa je Saša Popović morao da smiri situaciju.

“Ušli smo u sukob, ali niko nije rekao da su kandidati loši. Ovde je riječ samo o broju glasova”, viknula je Marija, a Mili tvrdio da nije u pravu, što je dodatno razbjesnilo.

“Ti si Mili gluv! Ti si bruka i sramota za muziku! Ti imaš digitron ovdej, ne ja”, govorila je Šerifovićeva, optužujući ga da kalkuliše kada se radi o kandidatima.

Međutim, Dragan Stojković Bosanac uspio je da smiri situaciju i obrazloži zašto Nikolina nije dobro otpjevala Bekutinu pjesmu, za koju Mili tvrdi da je bila odlična.

“Može Mili pasti na nos, ali nije bilo dobro! Madžiću, sve je bilo kao da si Holanđanin, ti treba da pjevaš pop pjesme, a večeras nisi čuo šta pjevaš – objasnio je Bosanac za oba kandidata.