MJESEČNI HOROSKOP: Šta su vam zvijezde pripremile za juni?

Podijelite vijest

Kraj proljeća i početak ljeta obilježit će, kao i uvijek, mjesec lipanj, no kako će to utjecati na Zodijak? Hoće li ljepše vrijeme utjecati na raspoloženje? Kako kod koga…

Pročitajte šta su vam zvijezde pripremile za juni…

Ovnovi bi ovog mjeseca mogli konačno pronaći ‘pravog’ ili ‘pravu’ i uploviti u novu vezu, a neće im nedostajati ni druženja ni pažnje. Ljubavni život Bikova bit će oaza sreće i mira, no financijska situacija bit će promjenjiva. Blizanci će razmišljati o prošlosti i pokušati obnoviti vezu koja je ugašena, a zdravstveno će im stanje konačno biti izvanredno.

Ljudi vole Rakove i željni su njihova društva pa će to oni u lipnju i iskoristiti, no u poslu će imati ambiciozna, pomalo nerealna očekivanja. Pred zauzetim Lavovima je intenzivno dinamično razdoblje, obilježeno svađama i strastvenim pomirenjima s voljenim. Usamljene Djevice privući će snažna i uspješna osoba, a zdravlje bi im moglo biti poljuljano i mogle bi se vratiti neke stare boljke.

Kriza u vezi Vaga bit će rezultat dugotrajnog zanemarivanja partnerovih želja i potreba i sad će u lipnju dobiti priliku to ispraviti. Prvi dani ljeta u život Škorpiona samaca donose novo poznanstvo, a astrolozi upozoravaju da bi trebali pripaziti na zdravlje i biti aktivniji. Uredska romansa obilježit će ovaj mjesec osobama rođenim u znaku Strijelca, no treba voditi računa da im ova veza na neki način ne ugrozi reputaciju.

Odnos s voljenim kod Jaraca bit će buran i strastven, no vaše zajedništvo ni u jednom trenutku neće doći u pitanje. Mnogi Vodenjaci bit će rastrgani između svojih osjećaja i želje da ugode članovima obitelji koji neće odobravati njihov ljubavni izbor. Ribe će ovog mjeseca biti koketne i rado će se upuštati u igre zavođenja, a jedan bezazleni flert mogao bi prerasti u nešto ozbiljnije.

tportal