NEĆETE VJEROVATI ŠTA JE DALJE BILO: Nakon što je 14-godišnjak prodavao snimak seksa sa učenicom 6. razreda…

Podijelite vijest

Učenik (14) sedmog razreda osnovne škole u Boru, koji je snimio oralni seks sa učenicom šestog razreda bez njenog znanja, pa snimak prodavao po školi, postao je “velika faca” među vršnjacima u tom gradu!

Čim su mediji objavili informaciju o ovom događaju, dječak je počeo na svom Facebook profilu primati na desetine poruka za prijateljstvo. Među porukama našlo se i desetak zahtjeva djevojčica koje žele da stupe u intimnu vezu sa četrnaestogodišnjom “zvijezdom“.

Društvene mreže su prepune komentara o ovom događaju. Posjetioci interneta su njegovo djelo komentarisali riječima pohvale, kao što su: “Kralj, as, car, legenda…“.

Iz borske policije još uvijek nema saopćenja o ovom događaju. Svoje izjave o ovom skandalu dao je osumnjičeni učenik i oštećena djevojčica, ali o svemu su obaviješteni i roditelji glavnog aktera ove afere.

Prema zakonu, sud ovog učenika može uputiti u vaspitno-popravnu ustanovu u kojoj može provesti od šest mjeseci do četiri godine. Takođe mu se može izreći blaža sankcija, kao što su školski ukor i pojačani nadzor roditelja.

Alo.rs