Portal 072info

NER-FIT: Novi oblik fitness studija u Zenici, sa najvećim prostorom u gradu!

FITNESS STUDIO U CENTRU GRADA NA 750 m2 ZATVORENOG PROSTORA ZA VJEŽBANJE, PREKO 200 m2  TERASE SA PREKRASNIM POGLEDOM NA GRAD, SA VELIKIM KARDIO PROGRAMOM, KVALITETNIM I JEDINSTVENIM SPRAVAMA U GRADU, LJUBAZNIM OSOBLJEM, RAZNOVRSNIM SADRŽAJIMA, EDUKACIJAMA I PLANIRANIM RADIONICAMA!!!!

NER-FIT je novi oblik Fitness Studia u Zenici, na atraktivnoj lokaciji na 750 m2 zatvorenog prostora u Robnoj kući Bosanka – VF KOMERC III SPRAT, sa otvorenom terasom na kojoj su planirani grupni treninzi i joga na otvorenom uz certificirane trenere. NER-FIT Zenica radi na konceptu zdravog treninga, educiranja kako trenera tako i članova kroz radionice i predavanja o ishrani, najčešćim povredama koje se dešavaju kod vježbanja, ukazivanjima na pogreške koje se najčešće ponavljaju kod početnika i sl.

U NER-FIT smo Vam obezbijedili savremene sprave koje su jedinstvene u svijetu fitnesa a možete ih naći jedinu u NER-FIT -u Zenica, jedan od prestiža koje možete naći kod nas je Smith mašina, to  je sprava sa zavidnim stažom u teretanama. Ideja i prva konstrukcija potječe od gurua vježbanja Jacka LaLannea koji je mašinu na tragu današnje Smith mašine stavio u svoju teretanu 50-ih godina prošlog stoljeća. Vidjevši LaLanneovu ideju, čovjek imena Rudy Smith je spravu unaprijedio i gotov proizvod postavio u teretanu Vic Tanny, gdje je bio manager. Nakon toga je pokrenuo proizvodnju i prodaju takvih mašina koje i nose njegovo ime, kao i niz drugim zanimljivih sprava, o čemu će te se uvjeriti ako nam se pridružite.

U planu za naredni mjesec su svakako zanimljive radionice koje će biti organizovane za članove NER-FIT -a Zenica, kao i sve koje zanima zdrav način života.

U NER-FIT-u Zenica možete pronaći i proizvode trgovačke marke Proteini.si koji imaju 12 godina iskustva, te su postali prepoznatljivi, pouzdan i vjerodostojan partner najboljima, koji traže kvalitetnu sportsku prehranu i dodatke prehrani po povoljnim cijenama. Trgovačka marka Proteini.si ne predstavlja samo prodaju sportske prehrane i prehrambenih dodataka, nego u sebi nosi i poslanstvo ambasadorstva zdravog i sportskog načina života. Značajno oblikuju trend s kojim su sportsku prehranu približili široj populaciji koja se sportom bavi isključivo rekreativno.

POSTANITE DIO NAŠEG LJUBAZNOG TIMA I VJEŽBAJTE U NAJOPREMLJENIJEM FITNESS STUDIO U GRADU

PRIDRUŽITE NAM SE DA SKUPA UŽIVAMO, VJEŽBAMO I DRUŽIMO SE!!!!

PRATITE  NAS NA INSTAGRAMU I FB PROFILU ner_fit_zenica

Sve informacije možete dobiti putem broja telefona: 060 34 39 186 ili na fb: Ner-fitness Zenica ili instargram: Ner_fit;

Podijelite članak
  • 143
    Shares

Počitajte još

Suradnja tri fakulteta: Uskoro II ciklus Akademije za ekološki menadžment na UNZE

072info

Održano takmičenje muezzina – polaznika mektebske nastave na nivou Muftiluka zeničkog

072info

Upitni obroci za 808 korisnika Gradske narodne kuhinje u Zenici

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box