Portal 072info

NOVO U ZENICI: Atraktivni Fitness studio „Ner Fit“ na najboljoj lokaciji i sa najvećim prostorom u gradu!

FITNESS STUDIO U CENTRU GRADA NA 700 m2 SA VELIKIM KARDIO PROGRAMOM, LJUBAZNIM OSOBLJEM, RAZNOVRSNIM SADRŽAJIMA…

NER-FIT je uzbudljiv, potpuno nov i na atraktivnoj lokaciji u Zenici fitnes studio koji se prostire na čak 700 metara kvadratnih prostora u Robnoj kući Bosanka (VF KOMERC), na trećem spratu.

Pored već navedenog, očekuje vas vrhunska oprema renomiranog svjetskog proizvođača „Technogym“,  „Lifefitness“, „Gym80“,  „Panatta“, „Plateloade“, a koji će vam pružit jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom.

Ovo potpuno novo mjesto u gradu za trening, druženje, relaksaciju i zdrav način života već su prepoznali brojni Zeničani i Zeničanke.

Svi oni prepoznali su misiju i viziju FITNESS STUDIA „NER FIT“, a to je inspirisati, pomoći, te ostvariti vaše želje za boljim i kvalitetnijim životom.

U novom i opremljenom prostoru, koji je počeo sa radom početkom januara, „NER FIT“ nudi razne vrste grupnih i personalnih treninga, promo akcije za stare i nove članove, posebno kreirane šestomjesečne i godišnje članarine, nagrade za članove koji nam se pridruže u januaru, nagradne igre, te brojna druga iznenađenja.

Osim toga, tu je i posebna ponuda za firme, sindikate i veće grupe, te poslodavce, koji žele kreativan poklon za svoje uposlenike.  

PRIDRUŽITE NAM SE DA SKUPA UŽIVAMO, VJEŽBAMO I DRUŽIMO SE!

PRATITE  NAS NA INSTAGRAMU I FB PROFILU ner_fit_zenica

USKORO ORGANIZUJEMO PRVI BODY WORKOUT U GRADU – Najbolji izbor za najbolje tijelo

Podijelite članak
  • 409
    Shares

Počitajte još

NER-FIT: Novi oblik fitness studija u Zenici, sa najvećim prostorom u gradu!

Redakcija

Nogometaši “Čelika” trenirali u Fitness studiju “Ner-Fit” Zenica (FOTO)

Redakcija