Portal 072info

Nije ponedjeljak… Stručnjaci otkrili koji je najbolji dan u sedmici za slobodan dan

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jeste li nedavno imali osjećaj kako radna sedmicanema kraja? Kao da traje mjesecima? Mnogi će vas razumijeti i složiti se s vama. 

Ako imate nešto slobodnih dana i birate ponedjeljak kako biste spojili s vikendom, stručnjaci kažu da je puno bolje za slobodan dan uzeti  – srijedu. Zašto? Kada “živite” za vikend, petak predvečer je itekako daleko, a početak sedmice i ponedjeljak, iznimno je dug nakon opuštajuće nedjelje. 

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Ako radite, kao i većina, od ponedjeljka do petka, mali predah na sredini tjedna itekako će vam pomoći da lakše “izdržite” tjedan. Vaš organizam će vam itekako biti zahvalan. 

Naše tijelo ima svoj unutarnji sat koji je često poremećen zbog poslovnih obveza i načina života. Ako niste po prirodi neko ko je u pogonu “sto na sat”, poslovne obveze će vas prisliti da se ustanete ranije i upregnete iako imate osjećaj da bi mogli spavati još nekoliko sati zbog umora koji osjećate. 

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Upravo zbog toga mnogima je napor ustati u ponedjeljak ujutro i natjerati se otići na posao. Ipak, trebali biste se odmoriti u srijedu, kažu stručnjaci. Taj jedan dan odmora neće bitno narušiti vaše tjedne obveze, a vašem će tijelu itekako dobro doći da napravite pauzu i značit će puno više nego da za slobodan dan uzmete ponedjeljak ili petak, piše TOI.  


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 4
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6