nina
AUTOR: H.D.
DATUM: pro 10, 2021 @ 13:40
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Nina Badrić otkrila je kako se veseli novogodišnjem nastupu ove godine.

– Hvala Bogu da ćemo za Novu godinu biti radno jer prošlu godinu smo svi odsjedili u svojim kućama. 30. sam na trgu u Budvi u Crnoj Gori, a 31. sam na svoje veliko veselje u Brčkom na trgu –  rekla je Badrić za “In magazin”.

Osvrnula se i na priče o tome kako muzičari zarađuju basnoslovne iznose u najluđoj noći.

– Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara jer to se izlazi s ciframa koje mnogi od nas nisu nikada niti vidjeli, a kamoli dobili za jedan nastup. Ali ja bih voljela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobiti 100.000 eura pa ovim putem pozivam svakoga ko bi mi to platio da se slobodno javi –  rekla je u šali.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Rekla je i šta joj je najvažnije.

– Samo zdravlje jer kad je čovjek zdrav, može sve u životu postići i napraviti uz mali faktor sreće, pritom mislim i na fizičko i na zdravlje u glavi. Da čovjek u ovim ludim vremenima sačuva zdrav razum jer ovo je igra živaca, igra iscrpljivanja, pa tko preživi – pričat će – rekla je Nina.

Progovorila je i o svom ljubavnom životu te otkrila zašto i dalje nema partnera.

– Puno puta sam rekla da sam ja teško zaljubljiva osoba, o meni ljudi koji me ne poznaju imaju predrasude, djelujem ljudima romantično, što i jesam, ali nisam zaljubljiva. Ja ću radije živjeti sama nego bilo s kim jer prava ljubav se ne desi svaki drugi mjesec, to je vrijedno čekati u životu, ako ne u ovom, u drugom sigurno – rekla je pjevačica.

LIDER