Portal 072info

Nogometaši “Čelika” trenirali u Fitness studiju “Ner-Fit” Zenica (FOTO)

Nogometaši zeničkog Čelika, između ostalih Nermin Jamak, Ivan Livaj, finski golman Samu Volontinen, predvođeni pomoćnim trenerom Asimom
Hrnjićem, trenerom golmana Nijazom Hrustanovićem i kondicionim trenerom Mustafa Serdar Basaran, danas su u odradili trening u Fitness studiju „Ner -Fit“ Zenica, koji se nalazi na trećem spratu Robne kuće “Bosanka”, a u sklopu priprema za nastavak sezone.

Fitness studio „Ner-Fit“ Zenica jedini u gradu ima kapacitete da primi jedan klub, koji je ovom gradu donio toliko radosti i dobrih momenata.

Fitness studiio „Ner-Fit“ Zenica je novi oblik fitnessa u Zenici, na novoj i atraktivnoj lokaciji u gradu, na 700 metara kvadratnih prostora, koji je počeo sa radom u januaru 2019. godine i već sada niže vrlo uspješne projekte.

U planu je realizacija i niza edukacija sa stručnim fitness trenerima, kao i organizaciju najvećeg sajma sporta.

Fitness studio „Ner-Fit“ Zenica je ostvario ekskluzivnu saradnju sa trgovačkom markom Proteini.si, koji imaju 12 godina iskustva, te su postali prepoznatljivi, pouzdan i vjerodostojan partner najboljima, koji traže kvalitetnu sportsku prehranu i dodatke prehrani po povoljnim cijenama.

Trgovačka marka Proteini.si ne predstavlja samo prodaju sportske prehrane i prehrambenih dodataka, nego u sebi nosi i poslanstvo ambasadorstva zdravog i sportskog načina života. Značajno oblikuju trend s kojim su sportsku prehranu približili široj populaciji, koja se sportom bavi isključivo rekreativno.

Navedenu robnu marku proteini.si ekskuzivno možete pronaći samo u Fitness studiju “Ner-Fit” i dobiti svakodnevne savjete o zdravlju, sportu, izgledu i svemu vezanom za zdrav koncept života.

PRIDRUŽITE NAM SE DA SKUPA UŽIVAMO, VJEŽBAMO I DRUŽIMO SE!!!!
PRATITE NAS NA INSTAGRAMU www.instagram.ner_fit_zenica i Facebook PROFILU Ner-fitness.

Najbolji smo izbor za Vaše tijelo!

Podijelite članak
  • 133
    Shares

Počitajte još

Olgun častio igrače Čelika za rođendan

072info

Proces protiv NK Čelik na međunarodnom sudu FIFA DRC

072info

Čelik pripreme u Antaliji počeo porazom

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box