NOVI PROSTOR NER FIT-a: Sada trenirajte u prostoru preko 1.500 kvadrata na dvije etaže

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

NER-FIT ZENICA je pokrenuo novi oblik doživljaja fitnessa, treniranja i ugođaja za tijelo i duh, smješten je na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada na preko 750 m2 zatvorenog i 200 m2 otvorenog prostora za vježbanje i rekreaciju. O sada Vam Ner fit nudi i novi prostor u suterenu VF Komerca na preko 600 m2. U najvećem fitness studio u gradu sada na preko 1.500 m2 imate mogućnost vježbati na prestižnim spravama, ne čekate na svoj red obzirom da imamo preko 60 mjesta za kardio trening od čega je 14 traka za trčanje, što ujedno Ner fit čini najboljim i najvećim fitnesom u okruženju.

Nalazi se u Robnoj kući Bosanka – VF KOMERC na III SPRAT sa predivnim pogledom na grad na II  spratu a od sada i u suterenu VF KOMERC preko puta Yiska, direktno ispod Kamenog spavača.

Fitness studio Ner fit je ponosan na uslove koje je ponudio svojim članovima sa vrhunskom oprema renomiranih svjetskih proizvođača Technogym, Lifefitness, Gym80, Matrix, Panatta, Atx i StarTrack koje plijene svojom efikasnošću, dizajnom i učinkovitošću, a nadasve pružit će Vam jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom.

Ner fit je najbolje, najprostranjenije i najrenomiranije mjesto u gradu i okruženju za trening, druženje, relaksaciju i zdrav način života, sa pogledom na svjetla grada, ugodno okruženje sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da Vam vrijeme koje odlučite provesti sa nama bude relaxirajuće i ugodno.

NER FIT svakodnevmo radi na poboljšanju uslova za treniranje, vrši zanavljanje opreme koja vam pruža ono što želite da postignete i u momentu kada to želite jer nema čekanja na sprave, organizujemo razne promo akcije za stare i nove članove FITNESS STUDIA, posebno kreirane silver članarine, nagradne igre, kao i još mnogo drugih ugodnih iznenađenja.

A OD SADA VAM NUDIMO I TRENING NA PREKO 1.500 m2, NA DVIJE ETAŽE, SA MNOŠTVOM SPRAVA I IZNENAĐENJA KOJA VAS ČEKAJU, ZATO DOĐITE I SAMI SE UVJERITE.

RADNO VRIJEME JE PRILAGOĐENO SVIMA, NA ZADNJEM SPRATU MOŽETE TRENIRATI OD 8:30 DO 21:30, DOK U SUTERENU SMO ZA VAS OTVORENI OD 9:00 DO 23:00 SATA. DOĐITE I SAZNAJTE KAKO TRENIRATI NA DVA MJESTA PO JEDNOJ CIJENI.

PRIDRUŽITE NAM SE DA SKUPA UŽIVAMO, VJEŽBAMO I DRUŽIMO SE!!!!

ČEKAMO VAS DA VAM POKAŽEMO ZADOVOLJSTVO TRENIRANJA…

VAŠ NER FIT TIM