NOVO U BIH: U Salonu ljepote “Tajna” bezbolno uradite trajnu epilaciju, uklonite tetovažu, podmladite kožu…

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Salon ljepote “Tajna” od sada u svojoj ponudi, pored već dobro poznatih usluga, jedini ima najnoviji i najmoćniji laser na tržištu u regionu, koji je od sada na područuju Bosne i Hercegovine dostupan samo u Zenici.

O najmodernijem aparatu

Riječ je o jedinstvenom laseru pomoću kojeg od sada, samo u Zenici, možete uraditi trajno uklanjanje dlačica, bezbolno uklanjanje tetovaža, microbladinga, hiperpigmentaciju, podmlađivanje kože, poboljšati teksturu kože…

Tretman trajne epilacije

Valja istaći da su rezultati već nakon potpuno opuštajućeg i bezbolnog tretmana vidljivi odmah!

ČITAJ JOŠ:  Salonu ljepote “Tajna” potrebna radnica
Hiperpigmentacija i poboljšanje teksture kože

Ova potpuno nova i jedinstvena usluga na našim prostorima zasigurno je još jedan od pokazatelja da je Salon ljepote “Tajna” podigao standarde bavljenja kozmetičkih usluga ne samo u Zenici, nego na nivou cijele države!

Trajno i bezbolno uklanjanje tetovaže

Svi zainteresirani koji žele iskoristiti neke od usluga novog LASERA OPT SHRNDYAG, svoj termin mogu naručiti pozivom na dobro poznati broj salona 061 966 882 ili putem njihovih oficijelnih Facebook stranica!

Carbon maska

Pored novog aparata, tu su već ranije provjerene usluge salona poput japanskog iscrtavanja obrva – microblading, puder obrve – PMU, profesionalno šminkanje, dermapen, plasma pen, ultrazvučna špatula, dubinsko čišćenje lica, masažu i dermoterapiju lica, nadogradnju trepavica, maderoterapiju, relay masažu, nadogradnju noktiju, geliranje, manikuru i pedikuru, depilaciju voskom i šećernom pastom, čupanje i farbanje obrva, razne vrste pletenica… 

ČITAJ JOŠ:  Salon ljepote “Tajna” fascinira kvalitetom i cijenama usluga, provjerite zašto?!
Podmlađivanje, poboljšanje teksture kože

Uvjereni smo da ćete svoje povjerenje ukazati stručnom osoblju salona “Tajna” u Zenici, te biti dio potpuno nove dimenzije ljepote i usluga dostupnih samo u Zenici!

U nastavku pogledajte samo djelić fotogalerije klijenata koji su već imali priliku uživati u potpuno novom aparatu na našim prostorima, a koji su bili oduševljeni efektom postignutim nakon tretmana.

GODISNJICA
MARKETING