Portal 072info

Ove stvari naprosto morate reći svom momku, pravo u lice!

Nažalost, ili na sreću, ne možemo čitati misli jedni drugima pa se često nađemo u onom scenariju kada bismo najradije lupali glavom u zid: “Hajde reci mi… Zašto mi nećeš reći… U čemu je stvar…”

I često zadržimo za sebe dosta toga, iz raznoraznih razloga. Ipak, ovo su situacije kada svom partneru trebate reći baš sve. Pravo u lice.

Želite više
Ako ste došli do faze veze od koje želite više nego što imate sada, vrijeme je da karte položite na stol. Odgađanje neće dovesti do toga da se “stvari same razviju” u smjeru u kojem vi želite.

Ne volite njegovo ponašanje ili stil
Ako vam smeta način na koji vam se obraća vama ili vas izluđuju gramatičke pogreške u gotovo svakoj drugoj poruci koju od njega dobijete, recite mu to. Ako ne spomenete, barem ni kroz šalu, druga strana neće znati da radi nešto što iritira nekog drugog i nastavit će i dalje. A vi ćete postajati sve živčaniji i možete uzrokovati probleme u vezi koje ste mogli u startu sasjeći u korjenu.

Želite ‘oralni’
Ako želite da vas vaš partner oralno zadovolji, recite mu to otvoreno. Ako ste sramežljivi ili ne znate kako biste to rekli, navedite ga na to govorom tijela i nekim “migovima”. Ne brinite, shvatit će o čemu je riječ.

Neka prespava
Ako želite da ostane kod vas, da zaspete zagrljeni umjesto da se u pola noći iskrada iz stana i “bježi kući”, recite mu to. Najgore što se može dogoditi je to da kaže da zbog nekog razloga ne može. Ali možda i može. I želi. Dok ne pitate, ne znate.

Želite biti sami
Bilo da se radi o tome da želite provesti neko vrijeme sami sa sobom ili želite taj petak navečer izići bez njega, recite mu to otvoreno.

Podijelite članak