Ovih 5 besplatnih aplikacija olakšat će vam svakodnevicu

Brže, pametnije, a jednostavnije. Ove aplikacije imaju to sve, ako ne odjednom, onda bar u jednom prevladavajućem segmentu, a k tome su i besplatne.
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Tehnologija postoji da bi nam olakšala život, skratila put do informacija i pomogla da budemo brži i učinkovitiji. Upravo to jako dobro radi ovih pet aplikacija:

1. Timeful 
Kalendar i ‘to do’ popis nisu ništa novo, ali ova aplikacija, trenutno dostupna samo za iOS, sadrži algoritam koji uči naše navike i s vremenom nam sugerira kako učinkovitije provoditi vrijeme i obavljati stvari.

2. Humin 
Idealan za sve one s ubrzanim životnim tempom koji pamte lica ali ih baš ne uspijevaju smjestiti u kontekst. Aplikacija prema telefonskom broju skenira kontakte i omogućava pretraživanje ključnih pojmova vezanih uz osobu. Dostupno za iOS  i Android  

3. AudioShot 
Šaljite glazbu prijateljima na chatu s bilo kojeg servisa kroz ovo proširenje za iOS tipkovnicu. 

4. Wiper 
Aplikacija za sigurnije čavrljanje koja nudi opcije brisanja povijesti razgovora s obje strane od sada omogućava i operacije Bitcoinom – slanje, primanje i pohranjivanje kao poruke. Dostupno za iOS  i Android 

5. Do 
Iz tvornice IFTTT recepata dolazi jednostavni Do, aplikacija-gumb koja pokreće jednim pritiskom izvršavanje do tri uzastopne radnje. Dostupno za iOS.

cafe.ba

072INFO TV