Pjevačice neprepoznatljive: Ovako su Severina i Danijela Martinović izgledale 2006. godine

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Severina Vučković u martu 2006. godine pobijedila je na Dori s pjesmom “Moja štikla” te je bila hrvatska predstavnica na Eurosongu održanom u Ateni. Na Dori održanoj u Opatiji Severini je “suparnica” bila i Danijela Martinović, koja je nastupila s pjesmom “Oči od safira”.

Dragi kamen plave boje bio je nadahnuće i za stajling Danijele Martinović na Dori 2006. godine. Za nastup osam godina nakon pobjede s pjesmom “Neka mi ne svane” splitska pjevačica odabrala je poluprozirnu haljinu od svijetloplave organze sedefastog sjaja. Donji dio haljine bio je krojen u krakove, dok je na predjelu torza imala dodatak nalik bijelom korzetu s plavim šarama i vezanjem sa strane.

Na predjelu dekoltea haljina je imala bijelu satensku traku. Stajling za Doru i nastup s pjesmom “Oči od safira” Danijela je upotpunila sandalama ledeno plave nijanse s visokom potpeticom i tankim kaišićima.

Severina je nosila sada već kultnu crvenu haljinu hrvatske modne kuće Linea Exclusive. Dublji dekolte, visoki prorez i raskošni volani u donjem dijelu isticali su se u dizajnu atraktivne kreacije, koju je Severina kombinirala sa štiklama boje kože.

Zadovoljna.hr