Screenshot 19 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Jedinstveni bosanskohercegovački umjetnik Božo Vrećo, često posvećuje dirljive objave svojoj majci za koju je veoma vezan. Kao što je već poznato, Božina majka Mila boluje od karcinoma. Svaki slobodan trenutak provodi s njom i zajedno se bore za njeno ozdravljenje.

-Kada je majčica sretna onda znam da sam uspio dobiti najveći dar univerzuma, ljubav. Čak smo i zaplesali danas, u bijelom, ljeto je sve bliže, nose nas te bose nožice, malo je to i valcer i neka naša izmišljena poskočica što ima više zagrljaja nego koraka i tu su i svi ti osmjesi naši koji tjeraju sve ružno i samo donose radosti pregršti, to je moja Odri, srna koja je uhvatila opet život u svoje ruke, napisao je u opisu fotke.


Kao i uvijek dobio je brojne komentare i riječi podrške.

„Evo i ja sam sretna jako kad Vas ponovo vidim da plešete… Samo plešite i uživaj Te u svakom trenutku“, „Predivno“ „Zdravlje se ne moze ubrizgati na njemu se radi evo ovako, s puno ljubavi smijeha i radosti“, „Preslatko i tako nježno“, „ Predivni ste! Samo osmijeh, samo ljubav, samo naprijed“,neki su od komentara.