Pogledajte kako ljudska duša napušta tijelo u trenutku smrti (VIDEO)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

slika (6)

Naučnici su GDV tehnikom fotografisali osobu koja umire. Na fotografijama se vidi kako je najprije područje oko stomaka izgubilo svoju životnu snagu, a kasnije i područje glave.

Ruski naučnik dr Konstantin Korotkov tvrdi da fotografije pokazuju tačan trenutak smrti. Snimci pokazuju “dušu” kako polako izlazi iz tijela trenutak prije nego što pacijent postane crven.

Ova istraživanja dr Korotkova, zamjenika direktora instituta za istraživanje fizičke kulture u St. Petesburgu, i svjetski poznatog autoriteta kirlian fotografije, tačnije tehnike vizualizacije otpusnog plina (GDV) u kirlian fotografiji, nedavno su privukli pažnju šire javnosti.

ČITAJ JOŠ:  Ovo su dokazi da je on ljubav vašeg života

Naučnici su GDV tehnikom fotografisali osobu koja umire. Na fotografijama se vidi kako je najprije područje oko stomaka izgubilo svoju životnu snagu, a kasnije i područje glave. Srce i prepone bili posljednji koji gube životnu snagu, tim redoslijedom.

Naučnici koji koriste GDV tehniku govore kako se aura onih koji umiru neočekivano ili nasilno razlikuje od onih koji doživljavaju mirnu smrt. Duše pokojnika ostaju u stanju konfuzije nekoliko dana i često se vraćaju svojim tijelima, posebno noću.

ČITAJ JOŠ:  Stručnjaci: Svijet bi mogao izgubiti kontrolu nad AIDS-om

Korotkov pripisuje taj fenomen neiskorišćenoj energiji zadržanoj od strane duše. On sugeriše da će GDV tehnika takođe moći da bude primjenjivana za razlikovanje pravih vidovnjaka od varalica.

haber.ba

GODISNJICA
MARKETING