Policajka koja je orgijala sa šestoricom kolega dobila poslovnu ponudu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Policajki Megan Hol iz Tenesija, koja je dobila otkaz zbog intimnih odnosa sa šest kolega dok je bila na dužnosti, ponuđeno je 10.000 dolara za nastup u jednom striptiz klubu u Nešvilu.

Nakon što su čuli za njene šokantne orgije, koje su uključivale slanje eksplicitnih fotografija kolegama policajcima, toples, odnose s kolegom i njegovom surpugom, oralni seks u policijskoj stanici i druge aktivnosti, Deja Vu Showgirls zamolio je udatu 26-godišnjakinju da se popne na njihovu pozornicu na jednu noć, prenosi “NY Post”.

“Želimo je u Deja Vu Nashvilleu 17. marta. Dva nastupa. 5.000 dolara po nastupu”, rekao je direktor striptiz kluba Majkl Duram za “Scoop Nashville”, prenosi “Jutarnji list“.

“Doživio sam već moralne ispade bijesa zbog ove ponude. Međutim, ona više nije zaposlena policijske uprave La Vern. Sada može izabrati šta je za nju finansijski najisplativije”, dodao je i uputio poziv povodom 34. godišnjice rada kluba.

Podsjećanja radi, interna istraga otkrila je seks aferu u policiji, a Hol je svojim kolegama govorila da je u ‘otvorenom braku’.

Praktikovala je oralni seks s kolegama dok su bili na dužnosti te se upuštala u brojne polne odnose.

Njihovi susreti odvijali su se u hotelima, na kućnoj zabavi s kolegama, te u policijskoj stanici.

Seks skandal doveo je do niza otkaza pa su tako otpušteni Megan Hol, Luis Pauel, Huan Lugo, Taj Mekgauan i Seneka Šilds. Patrik Maljoko i Leri Holadej zaradili su suspenzije.