Udanoj policajki koja je orgijala sa šest kolega ponudili posao u striptiz klubu: ‘Ponuda je dobra’

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Dva nastupa, svaki po pet hiljada dolara. To je naša ponuda. Razumijem bijes javnosti, ali ona više nije zaposlenica policije i može sama odlučiti što je za nju financijski najisplativije, kažu iz striptiz kluba…

Bivša policajka Maegan Hall, koja je dobila otkaz iz službe nakon što se doznalo za njezine orgije s kolegama tijekom radnog vremena, dobila je ponudu jednog striptiz kluba vrijednu 10.000 dolara, javlja NY Post.

To je dobra ponuda. Pogotovo kad uzmete u obzir njezinu financijsku situaciju – poručuju iz striptiz kluba Deja Vu Girls, piše Unilad.

Želimo je u Nashvilleu 17. ožujka. Dva nastupa, svaki po pet tisuća dolara. To je naša ponuda. Razumijem bijes javnosti, ali ona više nije zaposlenica policije i može sama odlučiti što je za nju financijski najisplativije – kaže regionalni menadžer franšize klubova Michael Durham.

Podsjećamo, udana policajka imala je afere s čak šestoricom kolega, a u nekoliko slučajeva imali su i odnose dok su bili na dužnosti. Policajka Maegan Hall slala je kolegama eksplicitne fotografije, pokazivala je grudi u jacuzziju na policijskoj zabavi, a dvojici kolega pružila je i oralni seks u stanici dok su bili na dužnosti.

Hall se javno hvalila svojim avanturama, otvoreno je komentirala i veličinu spolovila jednog od kolega s kojima je spavala i svima je tvrdila da je u otvorenom braku. Hall je na kraju dobila otkaz, kao i četvorica kolega (Lewis Powell, Juan Lugo, Ty McGowan i Seneca Shields) dok su druga dvojica (Patrick Magliocco i Larry Holladay) zaradili suspenzije.

Orgije su se odvijale po hotelima, u domovima policajaca i na brodu. U nekoliko slučajeva Hall je Powellu i Shieldsu pružala oralni seks u stanici i u policijskoj teretani. Službenici u policiji počeli su istraživati slučaj nakon što je gradonačelnik gradića La Vergne dobio dojavu da Hall ima afere s više policajaca i da je s jednim kolegom i njegovom suprugom imala i seks u troje.

Policajac Magliocco priznao je aferu nakon što ga je interna istraga dovela na ispitivanje. Ispričao je istražiteljima kako mu se Hall pohvalila da je pružila oralni seks kolegi Powellu i kako on ima ”veliki crni k****”.

Na jednoj zabavi otvoreno se ljubila s drugim kolegom dok je sve gledao i njezin muž koji to nije odobravao, ali je Hall svejedno nastavila tvrditi da su u otvorenom braku i nastavila je svoje seks avanture s kolegama.

Policajac Powell prvo je negirao optužbe, ali na kraju je ipak priznao aferu s policajkom Hall. Sve je doznala i Powellova žena koja ga je nakon toga pretukla, a Powell je izjavio i kako će ”vjerojatno izgubiti skrbništvo nad djecom”.

Kasnije se otkrilo da su kolege dijelile eksplicitne fotografije i vlastiti pornografski sadržaj.

Jedidiah Hall, suprug pohotne (bivše) policajke Maegan Hall, također je policijski službenik u drugoj stanici. Američki mediji i izvori iz njegovog okruga navode kako je odlučio ostati sa suprugom i spasiti brak.

GODISNJICA
MARKETING